Nakon što je zaintrigirala ljubitelje mode svojom efektnom ljubičastom haljinom koju je odabrala za odlazak na proslavu rođendana Gigi Hadid, glumica Blake Lively sada je privukla pozornost i odijelom u kojem je snimljena na ulicama New Yorka.

Galerija Blake Lively u narančastom odijelu Sergija Hudsona Blake Lively Blake Lively uoči rođendana Gigi Hadid +1 Blake Lively u haljini Sergija Hudsona

Baš kao i famoznu ljubičastu haljinu mini kroja, i ovo odijelo potpisuje dizajner Sergio Hudson. U pitanju je model u efektnoj nijansi narančaste boje, a kako bi sve ostalo u tonu, odabrala je i Hudsonov narančasti top.

Blake Lively uoči rođendana Gigi Hadid Blake Lively uoči rođendana Gigi Hadid (Foto: Profimedia)

Narančasta se opisuje kao jedna od najmoćnijih boja. Na spektru se nalazi između crvene i žute, a nazivaju je i energičnom bojom, i to ne bez razloga. Naime, istraživači su otkrili kako narančasta ima najjači mjerljiv fizički utjecaj na promatrača od bilo koje druge boje - ona doslovno podiže razinu energije u našem tijelu.

Blake Lively u narančastom odijelu Sergija Hudsona Blake Lively u narančastom odijelu Sergija Hudsona (Foto: Profimedia)

Priziva osjećaj entuzijazma i uzbuđenja, a simbolizira odlučnost, uspjeh i toplinu. S obzirom na to da je vizualno vrlo stimulativna i privlači pozornost, jako je popularna u oglašavanju. Ljudi kojima je ovo omiljena boja vrlo su društveni, intenzivni, pustolovni, prepuni entuzijazma i dobre energije koja je jednostavno zarazna. Ne mare previše za konvencije, imaju otvoren um i jako su tolerantni. Najčešće su ekstroverti, vole upoznavati nove ljude te su uvijek željni dobre zabave i spontanih druženja.

Blake Lively Blake Lively (Foto: Profimedia)

U modnom kontekstu, narančastu vole nositi osobe s puno samopouzdanja kojima nije problem biti u centru pozornosti. S obzirom na to da se i stručnjaci slažu kako je ovo boja koju jednostavno ne možete ignorirati, ako odjenete neki narančasti komad, bez sumnje ćete privlačiti sve poglede.

Privlačila ih je i samouvjerena Blake, koja itekako zna nositi efektne boje, a njezin novi modni odabir izazvao je mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama, ali i pošalica. Vidi se iz svemira, zaključila je jedna korisnica Instagrama.

Blake Lively u haljini Sergija Hudsona Blake Lively u haljini Sergija Hudsona (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju