Nova TV krajem studenog i tijekom cijelog prosinca na male ekrane donosit će nastavke najpoznatijeg čarobnjačkog serijala koji obožavaju gledatelji svih uzrasta.

Megapopularna franšiza "Harry Potter" uveseljavat će svakog vikenda cijelu obitelj donoseći zgode i nezgode svima najdražeg nestašnog čarobnjaka Harryja, koji pokušava upoznati svijet oko sebe i obraniti se od zla čarobnjačkog svijeta.

Prvi dio serijala "Harry Potter i kamen mudraca" rezerviran je već za ovu nedjelju, 20. studenog, s početkom u 13:10. Pustolovni obiteljski film nastao je prema prvom dječjem romanu književnice J. K. Rowling te nas uvodi u život Harryja Pottera točno za vrijeme njegova 11. rođendana, kada saznaje da je sin dvoje moćnih čarobnjaka te da i sam posjeduje jedinstvene čarobne moći. Kada Harryja pozovu u školu čarobnjaštva Hogwarts, on u njoj pronađe dom i obitelj koju nikad nije imao te započne svoju najveću životnu avanturu.

Harry Potter ukrasi za bor Najvažniji motivi iz Harryja Pottera kao ukrasi za božićnu jelku

Svjetski poznata čarobnjačka franšiza od svog prvog do zadnjeg nastavka ostvarila je velike uspjehe te ostala jednako prihvaćena među kritičara i gledateljima. Osim što stoji uz bok najvećim franšizama, pokupila je mnoge nagrade, a čak šest od ukupno osam nastavaka nominirano je za prestižnu nagradu Oscar.

Hermione, Ron i Harry Saznajte koji ste lik iz "Harryja Pottera" ovisno o svom horoskopskom znaku

Hermione, Ron i Harry Saznajte koji ste lik iz "Harryja Pottera" ovisno o svom horoskopskom znaku

Serijal "Harry Potter" ne propustite pratiti svakog vikenda na Novoj TV.

Harry Potter i kamen mudraca bit će prikazan 20. studenog Harry Potter i kamen mudraca bit će prikazan 20. studenog (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju