Viktorija Đonlić Rađa 1995. godine ponijela je titulu druge pratilje Miss Hrvatske nakon što je pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Lijepa Splićanka kasnije se okušala i u glazbenim vodama, a obiteljsku sreću pronašla je s košarkašem Dinom Rađom s kojim ima dva sina, Roka i Niku.

Galerija Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +10 Viktorija Rađa u showu 'Ples sa zvijezdama' 2019. godine

Od osvajanja titule druge pratilje Miss Hrvatske Viktorija Đonlić Rađa slovi kao jedna od najljepših Hrvatica. Nedavno je na svom Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i tako pokazala da je i dalje u top formi, a njezinu figuru poželjele bi i upola mlađe žene.

I odjevnim izborima Viktorija je često isticala svoju ženstvenost i skladnu figuru pješčanog sata koju najljepše naglašavaju pripijene haljine mini ili dužine do koljena kakve bivša misica voli nositi. Jednako dobro pristaju joj i mladenačke odjevne kombinacije, poput skinny traperica i kožnate jakne u kombinaciji sa sandalama na dva tanka remenčića, kao i stajlinzi koji odišu ležernom elegancijom složeni od hlača širokih nogavica i kraćeg balonera.

Viktorija Rađa Viktorija Rađa u haljini Ivana Alduka (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Među istaknutijim modnim trenucima Viktorije Đonlić Rađe svakako je i elegantno oversize odijelo koje je nosila na vjenčanu Hane Huljić Grašo i Petra Graše. U zanimljivom dizajnu odijela istaknuli su se volani na lijevom ramenu predimenzioniranog sakoa, a i boja je bila vrlo efektna, jarko crvena.

Slika nije dostupna Viktorija Rađa: Izdanje za vjenčanje u kojemu je nemoguće ostati neprimijećen

U galeriji na početku teksta izdvojili smo fotografije koje pokazuju da je Viktorija Đonlić Rađa, 27 godina nakon osvajanja lente druge pratilje Miss Hrvatske, i dalje jedna od najljepših Hrvatica.

Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Viktorija Rađa 2014. godine Viktorija Rađa 2014. godine (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Viktorija Rađa na modnoj pisti Cro-a-Portera 2006. godine Viktorija Rađa na modnoj pisti Cro-a-Portera 2006. godine (Foto: Miranda Cikotic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju