Viktorija Rađa bila je jedna od rijetkih uzvanica na intimnom vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše u Splitu. Došla je u pratnji svog supruga Dina Rađe, koji je bio vjenčani kum mladoženje.

Galerija Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše - 2 Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše - 1 Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše - 4 +0 Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše - 3

Umjesto klasične haljine za ovu prigodu nosila je elegantno odijelo sastavljeno od predimenzioniranog sakoa ukrašenog volanima na lijevom ramenu te hlača visokog struka i oversize nogavica.

Povrh svega, odijelo je napravljeno u jarko crvenoj boji u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen gdje god se nalazite.

Viktorija Rađa na vjenčanju Hane Huljić i Petra Graše - 1 Viktorija Rađa odabrala je upečatljivo crveno odijelo za svadbu (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Viktorija Rađa odijelo je sparila sa sandalama otvorenih prstiju i povišenih potpetica koje su produžile njezinu figuru, a izdanje zaokružila predimenzioniranom srebrnom torbom.

Djelić opuštene atmosfere s vjenčanja godine kako se naziva u medijima podijelila je i na svojem Instagramu objavivši selfie sa suprugom i napisavši kako su – obilježili ljubav.

Vjenčanica Hane Huljić Hana Huljić: Vjenčanica koja razotkriva ramena te ističe ženstvenu siluetu mladenke

Slika nije dostupna Viktorija Rađa: Torba koja mnogim ženama izaziva zazubice

Kako je Viktorija Rađa izgledala na vjenčanu Hane Huljić i Petra Graše pogledajte u fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju