Sunce, more, zvuk cvrčaka, miris borovine… Za mnoge je to sve što im treba tijekom ljetnih dana. U svim ljetnim blagodatima uživa i Viktorija Rađa, koja je na svom službenom profilu na Instagramu objavila fotografiju s Hvara.

Galerija Bikini Jolie brenda Jade V Tales Viktorija Rađa u bikiniju brenda Jade V Tales Viktorija Rađa uživa na Hvaru i kupa se u bikiniju brenda Jade V Tales +0 Viktorija Rađa

Jedan od najljepših hrvatskih otoka savršena je lokacija za odmor, a Viktorija Rađa nalazi se na južnoj obali Hvara, u naselju Zavala. Kada je u pitanju moda, kupaći kostim jedina je neophodna stvar za klasičan ljetni odmor na kojem uglavnom namjeravate uživati u kupanju i sunčanju.

Lijepa Viktorija za sebe je odabrala model sve popularnijeg brenda Jade V Tales, iza kojeg stoji Jade Vukčević. Bivša švedska manekenka koja sa suprugom Dušanom Vukčevićem, bivšim košarkašem, trenutačno živi u Grčkoj, pokrenula je svoj brend kupaćih kostima i ljetne odjeće 2015. godine.

Viktorija Rađa uživa na Hvaru i kupa se u bikiniju brenda Jade V Tales Viktorija Rađa uživa na Hvaru i kupa se u bikiniju brenda Jade V Tales (Foto: Instagram @viktorija.radja)

Ženama je željela ponuditi kupaće kostime koji će istovremeno biti i elegantni i seksi, pomalo razigrani, ali i klasični. Sudeći po reakcijama, u tome je i uspjela.

Njezinim kupaćim kostimima vjerna je i Viktorija, koja je prošle godine na ljetovanju pokazala model bikinija pod nazivom Jolie sa zebrastim uzorkom. Za razliku od standardnog grudnjaka kakav viđamo na bikiniju, ovaj ima deblju traku ispod grudi koja pruža puno više potpore i ne može skliznuti tijekom kupanja.

Viktorija Rađa u bikiniju brenda Jade V Tales Viktorija Rađa u bikiniju brenda Jade V Tales (Foto: Instagram @viktorija.radja)

Umjesto zebrastog, ove godine odlučila se za model s klasičnim (možda i najpopularnijim) ljetnim uzorkom - tropskim, a umjesto standardnih bikini-gaćica nosila je varijantu nižeg struka koja se veže na boku.

Bikini Jolie brenda Jade V Tales Bikini Jolie brenda Jade V Tales (Foto: Jade V Tales)

Već od 10 eura: 15 jednodijelnih kupaćih kostima koji pristaju svima Jednodijelni kupaći kostimi imaju velik broj obožavateljica Oysho, 45,99 eura Pull&Bear, 15,99 eura +12 Calzedonia, 61,90 eura

Odbrojavanje može početi: Nova kolekcija kupaćih kostima zbog koje ne možemo dočekati godišnji C&A C&A C&A +21 C&A

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju