Sezona božićnih partyja je počela, a mnoge osobe iz domaćeg javnog života neće ih propustiti. Viktorija Rađa tako je bila gošća na, kako je napisala, najboljem božićnom partyju, na kojem su nastale i zabavne fotografije koje je bivša misica objavila na svom Instagramu.

Galerija Vikorija Rađa H&M, 89,99 eura C&A, 79,99 eura +6 Reserved, 35,99 eura

Božićni partyji prilika su i da se lijepo dotjeramo, a Viktorija Rađa učinila je upravo to za event na kojem se, sudeći prema fotografijama, bivša misica odlično provela.

Odabrala je i sjajnu modnu kombinaciju, odjevena u nepogrešivu klasiku, dugačku crnu haljinu koja je pravi odabir za prilike kada želimo izgledati elegantno i sofisticirano. Viktorija je odjenula maksi haljinu kratkih rukava i s poludolčevita-kragnom koja prianja usko uz tijelo, dok se u donjem dijelu širi u sirena-kroj.

Minimalistička toaleta naglasila je vitku figuru Viktorije Rađe te još jednom dokazala da je minimalizam često najbolji odabir. Outfit za party nadopunila je kratkom kožnatom jaknom crne boje, a malo božićnog duha dodala je rajfom ukrašenim crvenom kapicom.

Nadahnuti stajlingom Viktorije Rađe, u trgovinama smo potražili dugačke crne haljine za blagdanske zabave i druženja, a izdvojene modele pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

C&A, 79,99 eura C&A, 79,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Viktorija Rađa: Izdanje za odlazak na balet Orašar s kojim je nemoguće pogriješiti Viktorija Rađa ljubiteljica je bezvremenske klasike koja nikad ne izlazi iz mode H&M sako, 44,95 eura Reserved sako, 55,99 eura +1 C&A sako, 55,99 eura

Ooo da, Viktorija Rađa upravo je dokazala da se tajice mogu nositi i u svečanim prigodama Slavko Sobin i Viktorija Rađa na premijeri filma Samo kad se smijem Dino i Viktorija Rađa Viktorija Rađa +3 Viktorija Rađa u tajicama na premijeri filma Samo kad se smijem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju