Veliki interes publike vezan za izvođenje baleta Orašar ruskog skladatelja Petara Iljiča Čajkovskog nastavlja se i ove godine.

Galerija Viktorija Rađa ljubiteljica je bezvremenske klasike koja nikad ne izlazi iz mode H&M sako, 44,95 eura Reserved sako, 55,99 eura +1 C&A sako, 55,99 eura

Viktorija Rađa jedna je od slavnih dama koja je poželjela pogledati planetarno popularni balet koji se temelji na priči Orašar i kralj miševa E. T. A. Hoffmana u Hrvatskom Narodnom kazalištu.

Bivša hrvatska misica podijelila je na svojem Instagramu fotografiju iz uvaženog zagrebačkog kazališta. Za ovu priliku odabrala je ziheraško izdanje s kojim je nemoguće pogriješiti – bez obzira na to planirate li odlazak na posao ili večernji izlazak u kazalištu.


Viktorija Rađa nosila je crno odijelo u kojima dame uvijek izgledaju elegantno i dotjerano bez obzira na to biraju li kombinaciju sa suknjom ili hlačama.

Točnije, odabrala je odijelo sa strukiranim sakoom koji je na suptilan način naglasio njezinu ženstvenu figuru, a koji je nadopunila s chunky ogrlicom i nekoliko drugih decentnih komada nakita.

H&M sako, 44,95 eura H&M sako, 44,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela strukiranih crnih sakoa po uzoru na Viktoriju Rađu.

 

Ooo da, Viktorija Rađa upravo je dokazala da se tajice mogu nositi i u svečanim prigodama Slavko Sobin i Viktorija Rađa na premijeri filma Samo kad se smijem Dino i Viktorija Rađa Viktorija Rađa +3 Viktorija Rađa u tajicama na premijeri filma Samo kad se smijem

Viktorija Rađa umjesto male crne haljine odjenula je malu crnu jaknu i tako dobru torbu Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +2 Viktorija Rađa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju