Sanja, Marinko i Zec u utorak navečer su u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pjevali najveće hitove Novih fosila.

Galerija Viktorija i Dino Rađa Sanja, Marinko i Zec održali koncert u Lisinskom Sanja, Marinko i Zec održali koncert u Lisinskom +5 Sanja, Marinko i Zec održali koncert u Lisinskom

Obožavatelji kultne grupe imali su priliku uživati u pjesmama koje su obilježile nekoliko generacija, a među njima je bio i bračni par Rađa. Dino i Viktorija Rađa nisu htjeli propustili priliku još jednom uživo čuti pjesme kao što su "Košulja plava", "Ja sam za ples" i "Da te ne volim".

Za odlazak na koncert Viktorija je odjenula kombinaciju sastavljenu od modnih klasika s kojom je nemoguće pogriješiti.

Viktorija i Dino Rađa Viktorija i Dino Rađa (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Nosila je svjetloružičasto odijelo koje čine sako predimenzioniranog kroja i hlače širokih nogavica. Ispod sakoa je nosila bijelu košulju, a kada je u pitanju obuća odlučila se za popularni model mokasinki s debljim potplatima u crnoj boji.

U ruci je nosila clutch torbu modne kuće Bottega Veneta u bordo boji. Radi se prepoznatljivoj i jako popularnoj Bottega Veneta Pouch torbi napravljenoj od glatke kože, sa strukturiranim gornjim okvirom i magnetskim zatvaračem.

Viktorija nosi popularnu torbu modne kuće Bottega Veneta Viktorija nosi popularnu torbu modne kuće Bottega Veneta (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kombinaciju je začinila efektnim okruglim naušnicama.

Ovim izdanjem Viktorija je potvrdila kako se u ormaru uvijek isplati imati dobar sako koji je onda moguće nositi u raznim prigodama i kombinirati na razne načine.

Pogledajte kako dame na hrvatskim ulicama kombiniraju omiljene sakoe Splitsko street style izdanje Splitsko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje +12 Zagrebačko street style izdanje

Tako je ona ovaj isti sako nosila i u prosincu prošle godine na koncertu Matije Cveka u zagrebačkom Domu sportova. Tada je ispod sakoa nosila crnu mini haljinu s povišenim ovratnikom, a donji dio kombinacije činile su crne čizme do iznad koljena na visoku potpeticu.

Viktorija je isti sako nosila na koncert Matije Cveka u prosincu prošle godine Viktorija je isti sako nosila na koncert Matije Cveka u prosincu prošle godine (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju