Toliko dugo nanosite maskaru da ste sigurni da biste to mogli učiniti i zatvorenih očiju? Vjerojatno to ne bi završilo najbolje, ali činjenica je da je nanošenje maskare radnja koju je većina nas ponovila bezbroj puta i mnogima se vjerojatno čini da tu nema previše prostora za promjene.

No, možda ćete nakon što pogledate viralni video s TikToka promijeniti svoje mišljenje.

Duljina i razdvajanje trepavica razlog su zbog kojeg četkicu maskare gurnemo u trepavice i povlačimo je prema gore. Međutim, korisnica TikToka @makeupbylxna svojim je sljedbenicima pokazala novi, još bolji način nanošenja maskare nakon kojeg trepavice izgledaju fantastično.

Metodu koju koristi nazvala je "zig-zag". Prvi korak je taj da zategnete kožu na vanjskom kutu oka. Četkicu maskare držite okomito i povlačite je desno-lijevo po trepavicama.

Slika nije dostupna Ne ponovile se: Pet grešaka koje radimo kod korištenja uvijača za trepavice

Nakon toga vratite se dobrom starom nanošenju maskare od korijena pa sve do vrha. Kad završite s ovim korakom, uklonite potencijalne grudice i divite se svojim XXL trepavicama kojima ste povećali i volumen i duljinu.

Najbolji dio ovog trika je taj da vam ne trebaju dodatni proizvodi niti mnogo više vremena. U rutinu nanošenja maskare trebate dodati samo još jedan jednostavan korak, a kako on izgleda, bit će vam potpuno jasno kada pogledate video u nastavku.

@makeupbylxna

Mascara Hack ✨ #makeuphack #mascarahsck #lashsensational

♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX'EL) [Remix] - CKay

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju