Prirodni materijali i elementi sve su poželjniji i traženiji u uređenju interijera, a jedan od predmeta koji je postao pravi hit svakako je viseća lampa, takozvana visilica od bambusa. Ove pletene ljepotice u svakoj prostoriji stvaraju topao i ugodan ambijent upravo zahvaljujući svom dizajnu.

Galerija Visilice od bambusa hit su u uređenju doma Lampe od bambusa i ratana hit su u uređenju doma - 6 Lampe od bambusa i ratana hit su u uređenju doma - 2 +3 lull.hr, 2132,65 kn

Osim od bambusa, popularne su i lampe od ratana, također još jednog vrlo lijepog i prilagodljivog prirodnog materijala.

Osim materijalom, takve se lampe savršeno uklapaju u svaki prostor i svojom neutralnom bojom i jednostavnim, oblim oblicima.

Zahvaljujući pletenom načinu izrade i otvorenoj strukturi sjenila, daju topao sjaj i bacaju ukrasne svjetlosne uzorke po sobi, što stvara prelijepi ambijent u kojem se osjećamo ugodno i dobro.

Želite li i vi u svom domu takav ugođaj, svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći pet stropnih i jednu stolnu lampu od bambusa i ratana, koje će biti glavna zvijezda kuhinje, dnevne ili spavaće sobe, baš svake prostorije.

Ukrasni jastučići u boho stilu Oh, boho! Osam ukrasnih jastučića za sobu i balkon kakve voli i Meghan Markle

Lampe od bambusa i ratana hit su u uređenju doma - 3 H&M, 525 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Lampe od bambusa i ratana hit su u uređenju doma - 2 Jysk, 269 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Lampe od bambusa i ratana hit su u uređenju doma - 6 IKEA, 399 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju