Vjekoslava i Tonči Huljić nisu propustili završnu večer trodnevnog glazbenog festivala Melodije Jadrana održanog u atriju Galerije Meštrović u Splitu. Skladateljsko-autorski bračni par potpisuje brojne pjesme koje su tijekom godina obilježile hrvatske glazbene festivale, a skladbe s njihovim potpisom mogle su se čuti i na netom završenim Melodijama Jadrana.

Galerija Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 3 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 4 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 1 +1 Vjekoslava i Tonči Huljić s Jelenom Rozgom na finalnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu

Za posljednju večer ovogodišnjeg izdanja Melodija Jadrana na kojoj su se izvodile nove pjesme, od kojih će jedna postati Hit ljeta 2023., Vjekoslava Huljić odjenula je dugačku haljinu koja ističe ženstvene obline.

Nosila je pripijenu haljinu plave boje izrađenu od rastezljivog materijala koji se lagano presijava, s donjim dijelom u dva sloja u obliku decentnog volana, dok je gornji dio malo dubljeg okruglog izreza i s debljim naramenicama.

Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana - 4 Vjekoslava Huljić u pripijenoj plavoj haljini na Melodijama Jadrana (Foto: Josko Supic/Cropix)

Elegantnu, senzualnu kreaciju Vjekoslava je spojila s cipelama u stilu salonki s otvorenom petom i potpeticom umjerene visine, metalik ružičaste boje. Torba vrlo slične nijanse plave boje kakve je i haljine zaokružila je ženstveni ljetni outfit Vjekoslave Huljić za finalnu večer Melodija Jadrana.

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju