Ivana Marić, trenutno nezaposlena mama dvoje djece, prije nekoliko godina krenula je sa svojim mališanima izrađivati ukrase za bor sa željom da ih odvuče od ekrana, a i od onog 'mama kuuuupi'. Njezina djeca naročito su bila oduševljena mekanim pomponima pa je Ivana došla na ideju da izradi i vjenčić ukrašen pomponima. Do sada je sve to bilo samo za vlastiti gušt i dom, a ove godine njezini se nježni, šarmantni vjenčići mogu i kupiti.

Galerija Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita - 8 Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita - 11 Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita - 5 +7 Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita

Volim izrađivati ukrase za dom, osim toga opsjednuta sam unutarnjim uređenjem, cvijećem i kolačima pa su česti komentari da nam stan i terasa počinju izgledati kao prašuma koja miriši na slastičarnicu, kaže Ivana Marić iz Splita. Trenutno je nezaposlena full time mama dvoje mališana.

Do ideje za izradu pahuljastih, nježnih vjenčića došla je upravo zbog dječjeg oduševljenja pomponima Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita (Foto: Ivana Marić)

Jedno u vrtiću, drugo u školi, zadaju mi puno posla, briga, slinavih nosića. Kako se najlakše riješiti stresa i briga nego misliti na predivno božićno vrijeme koje je pred nama i usput sam ili uz pomoć malenih pomagača izraditi svoje unikatne ukrase?

Počela sam prije par godina s djecom izrađivati ukrase za bor, vjenčiće za stol, vrata, adventske kalendare. Sad je to već prešlo u cjelogodišnju kreativnu radionicu u kojoj mama pomaže, a oni imaju svoje ideje i želje što raditi pa mama ima malo više vremena za izradu svojih ukrasa, ispričala je Splićanka.

Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita - 7 Vjenčiće su dopunile vile, patuljci i ostala slatka bića (Foto: Ivana Marić)

Do ideje za izradu pahuljastih, nježnih vjenčića došla je upravo zbog dječjeg oduševljenja pomponima. Šarene pompone tražili su kao ukras na zidovima svoje sobe, skupa s mamom izrađivali su pompon Rudolfe, Djede Božićnjake, snjegoviće. Hrpica pompona prešla je i u vjenčić. Jedan po narudžbi rozi, jedan plavi.

Onda sam odlučila izraditi još vjenčića i vidjeti hoće li se svidjeti još nekome. Nastavila sam upravo u tim, možda ne posebno božićnim bojama ali tako nježnim da za mene upravo najljepše idu uz ove nježne pompone. Vjenčiće su dopunile vile, patuljci i ostala slatka bića.

Ovo je prvi put da neki svoj rad pokušavam prodati i prvi put da sam radove objavila u božićnim grupama u kojima se prodaju ručno rađeni ukrasi.

Komentari su lijepi i upita o vjenčićima ima dosta. Najljepši kompliment vjenčićima je upravo vaš interes za njih i prilika za ovaj članak, ali božićno čudo da neke od njih i prodamo još nismo dočekali, smije se Ivana.

Vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita, za koje kupci kažu da su i prejeftini koliko su lijepi Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 5 Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 3 +6 Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 1

Pogledajte najslađi izlog u Osijeku koji je ovih dana vrlo poželjno mjesto za fotografiranje Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 7 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 1 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 2 +9 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 3

Pahuljaste vjenčiće po dogovoru može izraditi po želji i u drugim bojama, također s ukrasima po želji. Cijena manjeg vjenčića s drvenim kolutom promjera 20 centimetara iznosi 140 kuna, dok je za veći s metalnim kolutom promjera 30 centimetara potrebno izdvojiti 170 kuna (plus poštarina ili osobno preuzimanje u Splitu).

Ivanine radove možete vidjeti i na njezinu Instagram profilu love_me_bear, možete joj se javiti i na mail ask@lovemebear.eu, a mi se nadamo da će ova kreativna mama vrlo brzo prodati svoj prvi vjenčić, a onda i sve ostale.

Šarmantni vjenčići s pomponima koje izrađuje mama Ivana iz Splita - 6 Pahuljaste vjenčiće po dogovoru može izraditi po želji i u drugim bojama, također s ukrasima po želji (Foto: Ivana Marić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju