Vlatka Pokos, jedna je od onih poznatih dama kojoj godine odlično stoje. Vlatka uvijek blista, a njezine modne kombinacije i način na koji ih nosi uvijek odišu elegancijom.

Na svom Instagram profilu, objavila je fotografiju sa zagrebačke nedjeljne špice, na kojoj uživa u ispijanju kave. Da je manje-više, pokazala je svojom klasičnom odjevnom kombinacijom.

Odjenula je prugastu crno – bijelu, prozračnu dolčevitu dugih rukava i elegantne bijele hlače od odijela, a kosu je spustila i ukrasila suptilnim valovima. Jednostavnu kombinaciju upotpunila je predimenzioniranim smeđim sunčanim naočalama koje su naglasile njezinu prirodnu ljepotu. 

Kombinaciju je zaokružila čeličnim srebrnim satom. Na fotografiji se najviše istaknuo njen osmijeh, a pratitelji su joj poručili da izgleda damski, otmjeno i savršeno.

Da je Vlatka u trendu, potvrđuju brojne modne kampanje koje ističu da su prugice hit ove sezone. Vodoravne, okomite ili dijagonalne, prugice nam dolaze u raznim bojama, oblicima i teksturama, a proljeće je savršeno vrijeme u godini da se poigramo s ovakvim modnim kombinacijama.

U svijetu mode, prugice su se oduvijek gledale kao buntovan i simbolički uzorak. Jedan od prvih dizajnera koji se poigrao s ovakvim printom je eksplicitni Jean Paul Gaultier.

Naime, on je devedesetih godina prošlog stoljeća radio s poznatim plavim i bijelim bretonskim prugama, a inspiraciju je pronašao u mornarskoj odjeći.

Slika nije dostupna Vlatka Pokos: Kombinacija bez greške koja će posebno oduševiti ljubiteljice klasike

Od tada pa sve do danas, prugice su postale basic uzorak kojega volimo kombinirati u raznim varijantama. Prugasta majica je neizostavan element koji odlično pristaje uz jednobojne komade, kao i uz točkice, cvjetiće i druge uzorke. Prugice jednako volimo u casual i otmjenim kombinacijama i jedva čekamo ljeto da ih nosimo u ležernom izdanju. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju