Micelarna voda nije samo izvrsno rješenje za skidanje šminke. Njome možete očistiti i osjetljivu obuću od brušene kože.

Galerija Čišćenje obuće od brušene kože - 6 Čišćenje obuće od brušene kože - 3 Čišćenje obuće od brušene kože - 5 +2 I prije čišćenja
Obuća od velura iznimno je osjetljiva na meteorološke prilike. Uništit ćete cipelu ako u njoj hodate po kiši i snijegu, a i lako će se zaprljati ako u njoj prođete po prašnjavom podu ili nekom sličnom mjestu.

Ovaj nježan materijal treba pažljivo održavati, a kada se zaprlja nemoguća je misija očistiti ga. Tako smo mislili sve dok nismo čuli trik s micelarnom vodom koji se počeo širiti društvenim mrežama. Čišćenje obuće od brušene kože - 1 I prije čišćenja (Foto: Zadovoljna.hr)

KAKO OČISTITI BRUŠENU KOŽU MICELARNOM VODOM
Natopite pamučnu krpu micelarnom vodom i laganim pokretima prijeđite preko obuće od brušene kože. Vidite li razliku? Čišćenje obuće od brušene kože - 5 Balerinke od ružičaste brušene kože nakon čišćenja micelarnom vodom (Foto: Zadovoljna.hr)
Micelarnu vodu možete koristiti i za pranje četkica od šminke, za uklanjanje mrlja na odjeći ili pogrešaka tijekom šminkanja. Umočite štapić s pamučnim vrhom u micelarnu vodu, pobrišite željeno mjesto i nastavite dalje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju