Ususret Danu žena povedite prijateljicu, mamu ili sestru na druženje koje će vas motivirati da s vremena na vrijeme predahnete, osvijestite vlastita postignuća i priuštite si kvalitetno vrijeme za sebe.

U srijedu, 6. ožujka od 17 do 19 sati Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu postaje mjesto na kojem ćete, uz najdražu ženu u vašem životu, inspirativne sugovornike, ali i slastice i omiljena pića uživati u druženju koje će vas motivirati da sami sebi dopustite prostor za sebe.

U vrtlogu svakodnevnih obaveza često nosimo teret grižnje savjesti osjećajući se rastrgano između uloga majke, supruge, kćeri i uspješne poslovne žene. U svemu nas tome svakodnevno brine misao jesmo li dovoljno prisutne i dostupne svojoj djeci, jesmo li dovoljna podrška partneru i roditeljima ili nas pak guši posao u kojem se više ne pronalazimo. Prilikom postavljanja prioriteta gotovo svakodnevno stavljamo sebe na posljednje mjesto.

Posvetiti se sebi ne znači priuštiti si luksuz na koji nismo sigurne imamo li pravo, briga o sebi dugotrajan je proces kroz koji učimo kako osvijestiti svoje kvalitete i napuniti baterije – jer to zaslužujemo! Upravo zbog toga u kalendar upišite 6. ožujka jer je pred nama večer puna druženja, smijeha i razgovora koji, poput sigurnog vodiča, potiču na pozitivne promjene.

Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu uskoro postaje mjesto na kojem možemo započeti pozitivne promjene Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu uskoro postaje mjesto na kojem možemo započeti pozitivne promjene Foto: PR

Došao je trenutak da odvažno kažemo: Vrijeme je ZA mene.

Svoje mjesto na potpuno besplatnom događaju koji će nas, u intimnom okruženju rezerviranom za 50 uzvanika, naučiti kako se osnažiti, ohrabriti i potaknuti na pozitivne promjene već je osiguralo 50 naših čitateljica.

Najbržih 25 čitateljica, u samo nekoliko sati od objave ovog članka, već je ugrabilo priliku da s najdražom ženom u životu – prijateljicom, mamom, sestrom, koju god povedu, uživaju u inspirativnom druženju na našem eventu "Vrijeme je ZA mene".

One su nakon registracije u roku 48 sati na mail dobile potvrdu dolaska i sve detalje. Njihova ulaznica vrijedi samo ako su zaprimili mail potvrde dolaska.

Uz ukusne slastice i omiljena pića, svi sudionici imat će prilike poslušati jedinstvene i inspirativne priče pet sugovornika, a cijeli program vodit će Edina Pršić.


Osim glumice Darije Lorenci i nutricionistice i fitness trenerice Marije Andrijašević, među sugovornicima koji će na događaju podijeliti svoje životne priče i iskustva sudjelovat će i Martina Tuta poznatija kao Biljkoljupka, specijalistica oftalmologije i optometrije dr. Ajla Pidro i najpoznatiji odgojitelj - Striček Duško.

Ne propustite razveseliti prijateljicu zajedničkim druženjem iz snova s kojeg ćete kući ponijeti goodie bag s vrijednim proizvodima. Ovaj događaj idealna je prilika da odvojite vrijeme za sebe, uživate u najdražem društvu i naučite kako u užurbanom rasporedu uzeti predah i posvetiti se sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju