Nova sezona donosi nova uzbuđenja u životima svih mališana, a jesen 2018. bit će, sigurni smo, po tome posebna, jer će se 19. i 20. listopada 2018. održati Kids Fashion Weekend Showroom, jedino dječje modno događanje u Hrvatskoj, na kojemu će dizajneri dječje odjeće poput Modne kućice Dizzy i Sweet Beata, ali i poznati brendovi kao što su S. Oliver, Okaidi i Sketchers Kids predstaviti svoje kolekcije za aktualnu sezonu.

A kako bi oni bili predstavljeni na najbolji mogući način, u sklopu modnih revija, na otvorenom castingu tražit će se mali manekeni koji će revije nositi.

Ususret samom događanju koje okuplja najmanje zaljubljenike u modu, ali i njihove mame, tate, bake i djedove, u subotu 13. listopada 2018. s početkom u 16 sati u zagrebačkom Kaptol centru (Nova ves 17, 1. kat) održat će se casting za modele koji će nositi revije.

Casting je otvoren za sve zainteresirane, pa organizator događanja, modna agencija Fashion Team Kids, poziva sve djevojčice i dječake od navršenih četiri do 14 godina života da se prijave.

Kids Fashion Weekend Showroom osim modnih revija i predstavljanja novih kolekcija, donosi i dječje radionice, druženje i fotografiranje s PJ MASKS maskotama, informativne panele za roditelje o korištenju društvenih mreža, ali i pravilnom odabiru auto sjedalica, te nastupe dječjih izvođača i zborova.

Više informacija pronađite na web stranici www.kidsfashionweekend-zagreb.com te na društvenim kanalima Kids Fashion Weekenda - FB stranici Kids Fashion Weekend i Instagram profilu Kids Fashion Weekend.

Poziv na otvoreni casting Kids Fashion Weekenda (Foto: Bojan Zibar) Poziv na otvoreni casting Kids Fashion Weekenda (Foto: Bojan Zibar) Foto: Bojan Zibar
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju