Jedan od najgorih dijelova zimske vožnje je izlazak iz stana i ulazak u hladni, nezagrijani automobil. Razlog je to zbog kojeg često odgađamo početak putovanja.

Naravno, većina automobila danas ima grijanje, ali smrzavanje do trenutka u kojem grijanje proradi je obično neizbježno.

Međutim, sada se pojavila dekica za automobil zahvaljujući kojoj u svakom trenutku možete biti na toplom.

Radi se o deki koju spajate na auto-upaljač, a ima kabel dugačak oko 2 i pol metra kako bi mogla doći do bilo kojeg mjesta u vašem vozilu. Zbog toga je idealna i za one najzimogroznije zbog kojih grijanje u automobilu mora biti "raspaljeno" do kraja. Sada se jednostavno mogu umotati u dekicu bez da se svi drugi putnici moraju preznojavati.

Dekica ima kabel od 2 i pol metra pa može doći do svakog kutka vašeg vozila Dekica ima kabel od 2 i pol metra pa može doći do svakog kutka vašeg vozila Foto: Amazon

Dekica dolazi u nekoliko različitih boja. Na britanskom Amazonu crno-bijela verzija košta 34,09 funti (oko 290 kuna), dok je mornarsko plava verzija nešto skuplja i košta 39,99 funti (340 kuna).

Inače, dekica nema prekidač za paljenje i gašenje, tako da je bitno da imate brz i lak pristup upaljaču za slučaj da vam postane prevruće.

Pogledajte i šest dekica zbog kojih još više obožavamo vikende.

Dekica koja staje na kraj smrzavanju u automobilu Dekica koja staje na kraj smrzavanju u automobilu Foto: Amazon

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju