Mame su neprestano u pokretu. Uzmemo li u obzir količinu odgovornosti s kojom se svakodnevno nose, vrijeme koje će provesti čineći nešto za sebe često nije na repertoaru. Kako je majčinstvo posao s punim radnim vremenom, izgledati svježe nakon neprospavane noći može biti itekako izazovno.

Galerija Influencerica Ivana Blažoti Mijoč Šampon za suho pranje odići će kosu od tjemena i stvoriti privid čiste kose Kompaktna paleta idealna je za sve zaposlene mame +1 Ako nemate vremena otići do obližnje drogerije, proizvode lako možete naručiti putem dm online shopa

U sličnoj situaciji često se zna pronaći i influencerica i youtuberica Ivana Blažoti Mijoč, koja zna da mamama nije lako i zato je odlučila s nama podijeliti nekoliko trikova uz koje izgleda svježe i odmorno čak i kada to nije. U tome joj pomažu proizvodi raznih brendova, a koje lako nabavlja u obližnjoj dm prodavaonici.

Svatko tko se brine o svojoj koži zna koliko je ona svakodnevno izložena brojnim negativnim utjecajima iz okoline. Zato je prije make-upa kožu važno dobro za njega pripremiti. Tako se na očišćenu kožu najčešće stavlja dnevna krema koja će kožu dubinski nahraniti.

Taj neizostavni dio beauty rutine slijedi i Ivana, koja je svoju dnevnu kremu pronašla na odjelu bezreceptnih medicinskih proizvoda gdje joj je dm beauty savjetnica predložila jednu hrvatskog brenda Skintegra. Riječ je o kremi Skintegra Una, koja je pogodna za sve tipove kože, pa i onu najosjetljiviju. Ona će koži pružiti svu potrebnu vlažnost, što je posebice važno u ovo hladnije doba kada je koža lica sklona isušivanju.

Kako je područje oko očiju mjesto na kojem se znakovi umora najlakše uočavaju, okoloočne kreme trebale bi se pronaći visoko na listi prioriteta svake mame. Kao pouzdani brend koji pokazuje odlične rezultate, dm beauty savjetnica Ivani je savjetovala još jednu kremu brenda Skintegra. Upravo je Skintegrina Sphynx bogata vitaminima i antioksidansima te pozitivno djeluje na delikatnu kožu oko očiju te je istovremeno hrani i zaglađuje.

Jedan od proizvoda bez kojeg Ivana ne može zamisliti svoju beauty rutinu jest Misshina BB krema. Ovaj must have proizvod lagane je teksture i odlično prekriva sitne nesavršenosti na licu te ono najvažnije, vrlo se jednostavno i brzo nanosi. Njome lice dobiva poseban sjaj, koji mnogima često nedostaje.

Ako nemate vremena otići do obližnje drogerije, proizvode lako možete naručiti putem dm online shopa Ako nemate vremena otići do obližnje drogerije, proizvode lako možete naručiti putem dm online shopa Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Tamne krugove ispod očiju ponekad je teško ukrotiti. Ivana zato koristi Maybelline Fit me! korektor koji ih u potpunosti prekriva, a nakon što ga nanese, lagano ga utapka prstima. Kako se ne uvlači u sitne linije oko očiju, nije ga potrebno dodatno fiksirati, a ten nakon njega djeluje svježe i odmornije.

Guste i jasno definirane obrve nezaobilazan su trend koji se nastavlja iz godine u godinu. Ipak takvim se prirodnim obrvama mogu pohvaliti rijetki, zato brendovi neprestano izbacuju proizvode uz koje će svatko moći imati gušće i izražajnije obrve. Ivanin odabir pao je na L'Oreal Brow Artist skinny olovku za obrve uz koju vrlo jednostavno i brzo može popuniti obrve, a dolaze u različitim nijansama među kojima svatko može pronaći pravu za sebe.

Kao velika ljubiteljica make-upa, Ivana često voli pogledati koji su noviteti u trgovinama. Ovoga puta bila je riječ o kompaktnoj Aura paleti Marija, koja osim rumenila sadrži i kompaktni puder, highlighter i bronzer. Paletu joj je preporučila dm beauty savjetnica Katarina Bojić s obzirom na Ivanin ton i podton kože. Boje sadrže mnogo pigmenta pa se proizvod ne mora nanositi puno puta, a zbog svoje praktičnosti zasigurno će oduševiti svaku mamu.

Potraga za idealnom maskarom nikada nije bio lak zadatak, no jednom kada se ona pronađe, rijetko kada tražite drugu. Iako svatko ima neku svoju, Ivana voli L'Orealovu Paradise jer se brzo nanosi, ne lijepi se i, ono najvažnije, lako se skida na kraju dana.

Šampon za suho pranje odići će kosu od tjemena i stvoriti privid čiste kose Šampon za suho pranje odići će kosu od tjemena i stvoriti privid čiste kose Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini

Kada je u pitanju svježi look, tada to zasigurno ne podrazumijeva teške i tamne boje. Jednako kao i na licu, svježinu želimo prenijeti i na usne. Zato Ivana svoje njeguje vazelinom, a kako bi im ipak dala malo živosti, bira onaj u boji. Vazelin će zaštiti usne od hladnoće, pa se ne morate brinuti da će one u nekom trenutku ispucati.

Često mame nemaju vremena oprati kosu, pa svoj spas pronalaze u šamponu za suho pranje. On će stvoriti privid čiste kose i odići je od tjemena, zato ga mnogi nanose i na čistu kosu. Jedna od njih je i Ivana, koja voli svojoj kosi dati dozu volumena.

Za sve one koji nemaju vremena otići do obližnje drogerije ili su pak nešto zaboravili kupiti, dm je otvorio svoj online shop na kojem se nalaze brojni proizvodi, pa tako i ovi koje je Ivana koristila, a udaljeni su samo klik miša. Iako su mame često preokupirane poslom i brigom za ukućane, do svježeg i sjajnog looka dijeli ih samo nekoliko minuta, za koje će svaka uspjeti pronaći malo vremena.

 Ostale make-up trikove za svaki dan pratite ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju