Na ovogodišnjem Zagreb Burger Festivalu koji se održava do 22. rujna na Strossmayerovu trgu hit su kokteli koji se poslužuju u plastičnim vrećicama. Točnije, kokteli koji dolaze s kućice Kofer. bara.

Galerija Džin-tonik kofer. bara na Zagreb Burger Festivalu Džin-tonik kofer. bara na Zagreb Burger Festivalu - 1 Džin-tonik kofer. bara na Zagreb Burger Festivalu - 3 +3 Džin-tonik kofer. bara na Zagreb Burger Festivalu - 5

Uvijek volimo biti drugačiji i ponuditi svojim gostima nešto novo, priznaju u Kofer. baru. Plastične vrećice namijenjene su za višekratnu upotrebu, a na posluživanje pića u ovoj neobičnoj ambalaži odlučili su se i kako bi smanjili količinu smeća koja se stvara na ovakvim druženjima na otvorenom.

Upravo zato koktele poslužuju i s papirnatim slamkama.

Kada popijete piće, vratite se na štand s vrećicom. Koktel-majstor ispraznit će ostatke leda i začina te vam u istoj vrećici smiješati novi koktel, poručuju u Kofer. baru.

Džin-tonik kofer. bara na Zagreb Burger Festivalu - 8 Maštoviti kokteli iz plastičnih vrećica na Zagreb Burger Festivalu (Foto: Andrea Paić)

Iz njihove skromne, ali iznimno maštovite ponude posebno se ističu lijepo dekorirani i ukusni džin-tonici koji se prodaju po cijeni od 34 kune za komad. Za pripremu ovoga koktela koristi se Hendrixov džin i tonik Thomas Henry, ali i razni dodaci.

Odabrati možete između perzijske ruže, dehidrirane jabuke i naranče, limete, cimeta, borovica, crvenog papra i sličnih aromatičnih začina.

Džin-tonici savršeno će se uklopiti u ponudu burgera na Strossmayerovu trgu u Zagrebu. Punkufer.hr napravio je veliki test i otkrio koje burgere vrijedi isprobati na ovogodišnjem festivalu.

Veliki test: Odabrali smo najbolje burgere na Zagreb Burger Festivalu Torpedo Špiro Submarine +14 Maredo

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju