Zbog naših današnjih street style zvijezda na trenutak smo pomislili da svjedočimo snimanju nekog modnog editorijala posvećenog ljetnoj svevremenskoj eleganciji. Međutim, bila je to jedna obična šetnja zagrebačkom špicom tijekom koje su ove dvije ljepotice očarale prolaznike.

Galerija Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici Fantastična drvena torbica u street style izdanju sa zagrebačke špice Detalj iz street style izdanja sa zagrebačke špice +1 Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici

Modno usklađene mlade dame zablistale su u neutralnim tonovima i klasičnim krojevima.

Jedna se odlučila za kombinaciju hlača i topa. Odjenula je udobne široke hlače u bijeloj boji kao stvorene za vrelu ljetnu špicu, a uz njih crni top otvorenih ramena.

Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz ove odjevne komade kombinirala je natikače ravnih potplata i crnu ručnu torbu, a kao najupečatljiviji modni dodatak nametnule su se fantastične naušnice.

  Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici Najljepši street style duo na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Druga smeđokosa ljepotica odjenula je bijelu haljinu na jedno. Lagano strukiran model midi-kroja pristajao joj je kao saliven, a uz bijelu haljinu odabrala je natikače u smeđoj boji.

Primijetili smo i njezinu odličnu torbicu, drveni clutch model s kukičanim detaljima koji se savršeno uklopio u ovo elegantno ljetno izdanje.

Čista stilska petica za najljepši modni duo na zagrebačkoj špici.

Fantastična drvena torbica u street style izdanju sa zagrebačke špice Fantastična drvena torbica u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedno od najljepših izdanja sa zagrebačke špice koje smo vidjeli ovog ljeta Street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +6 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +11 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju