U subotu 11. svibnja na veliku eurovizijsku pozornicu izlazi naš predstavnik Baby Lasagna, ujedno i jedan od favorita za pobjedu. Nestrpljenje je na samom vrhuncu jer cijela Hrvatska navija za Marka i njegov tim, a mnogi čvrsto vjeruju da Eurosong sljedeće godine dolazi u Zagreb.

Galerija Rim Tim Tagi Dim parfem Rim Tim Tagi Dim parfem Rim Tim Tagi Dim parfem +6 Rim Tim Tagi Dim parfem

Rim Tim Tagi Dim uvukao se u svaki aspekt našeg društva, a mi smo se zapitali kakav bi to bio parfem inspiriran Baby Lasagnom i njegovom energičnom pjesmom prštave i zarazne energije.

Zamislili smo ga kao upečatljiv, a istovremeno jednostavnan i unisex miris, a kako bismo odredili koje bi točno note krasile Rim Tim Tagi Dim parfem, upitali smo parfemskog entuzijasta i pokretača regionalne parfemske konferencije #mirisnepriče Hrvoja Vukova što on misli o našoj ideji.

Ideja je genijalna i baš mi je žao što se toga prije nismo sjetili, govori Hrvoje kroz smijeh i ističe da bi Rim Tim Tagi Dim parfem podsjećao na mnogima omiljeni Yves Saint Laurent Libre.

Rim Tim Tagi Dim bio bi trajan, dojmljiv i konkretan parfem s dozom orijentalnog. Bile bi to tradicionalne note koje nas vode na put u Istru, primjerice, lavanda, koža, tamjan i kava, a nosili bi ga i muškarci i žene, govori Hrvoje.

Parfem inspiriran pjesmom Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne u sebi  ne bi sadržavao ništa citrusno, nego bi imao malo mračniju notu.

Bočica bi bila sasvim jednostavna, ukrašena istarskom čipkom, a u jednostavnoj kutiji dolazio bi i tabletić na koji bismo mogli staviti bočicu.

Biste li nosili "Rim Tim Tagi Dim" parfem?

glasova:

Biste li nosili ovakav parfem?

Rim Tim Tagi Dim parfem Rim Tim Tagi Dim parfem (Foto: Adobe Firefly / AI fotografija)

U galeriji na početku teksta pogledajte kako umjetna inteligencija "zamišlja" Rim Tim Tagi Dim parfem. 

  Baby Lasagna Baby Lasagna (Foto: Afp)

Uh, baš dobri! 10 parfema koje žene najviše vole osjetiti na muškarcu Najbolji muški parfemi po izboru žena - 8 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 1 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 7 +7 Najbolji muški parfemi po izboru žena - 4 Odabrana su dva parfema godine s najljepšim bočicama Gucci The Alchemist’s Garden Tears From The Moon Eau de Parfum Mind Games Double Attack Extrait de Parfum Taffin Fragrance Le Vert No. 7723 +9 Christian Louboutin Beauty Loubimar Najnoviji popis 10 najboljih ženskih parfema svih vremena Dior Hypnotic Poison Chanel Coco Mademoiselle Mugler Alien +2 Dior Addict Dior

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju