Marta Kauffman i David Crane, autori kultne humoristične serije "Prijatelji", prije samo dva mjeseca otklonili su svaku mogućnost okupljanja glumačke postave i snimanja novih epizoda.

Galerija Richard Burke (Tom Selleck, Prijatelji) Phoebe Buffay najluckastiji je lik u seriji \'Prijatelji\' - 1 Phoebe Buffay najluckastiji je lik u seriji \'Prijatelji\' - 2 +4 Scena iz serije

Nećemo raditi 'reboot' serije. Postoje dva razloga za to. Kao prvo, ovo je bila serija o onom periodu u životu kada su ti prijatelji obitelj. U trenutku kada dobiješ obitelj, to se promijeni. Kao drugo, ništa ne može nadmašiti ono što smo napravili, kazala je Marta Kauffman na panelu koji se održao na Filmskom festivalu Tribeca povodom 25. godišnjice premijere serije.

Što se točno promijenilo u samo dva mjeseca, još uvijek nije poznato, ali cijenjeni magazin The Hollywood Reporter objavio je ekskluzivnu informaciju da su u tijeku pregovori o snimanju specijala.

Prema njihovim informacijama, Kauffman i Crane sudjeluju u pregovorima, baš kao i Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry te David Schwimmer.

Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona "Prijatelji": Koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj?

Slika nije dostupna "Prijatelji": 10 pitanja na koja će znati odgovoriti samo najveći fanovi serije

Snimanje specijala vjerojatno je povezano s činjenicom da se Prijatelji uskoro s Netflixa sele na novu streaming platformu.

Od početka 2020. godine moći će se gledati na servisu HBO Max, iza kojeg stoji WarnerMedia. Dio tog konglomerata je i Warner Bros. TV, kompanija koja je od 1994. do 2004. godine producirala seriju za mrežu NBC.

Prava za prikazivanje Prijatelja WarnerMedia navodno je platio 425 milijuna dolara, što je uistinu nevjerojatna svota ako se uzme u obzir da je Netflix svojevremeno otkupio prava za "samo" 100 milijuna dolara.

Nije poznato o kakvom se tipu specijala radi, a izvori kažu kako su pregovori u ranoj fazi. Ako i kada Warner postigne dogovor s glumcima i autorima, najveći izazov bit će usklađivanje njihovih rasporeda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju