Jeste li čuli za japansku tkaninu GoWeave? Riječ je o materijalu koji je otporan na gužvanje te ga nije potrebno peglati, a može se prati u perilici rublja.

Galerija Haljine Everlane koje se ne gužvaju - 8 Haljine Everlane koje se ne gužvaju - 9 Haljine Everlane koje se ne gužvaju - 6 +5 Everlane haljina, 727 kn

Upravo od ovog laganog materijala poznati američki brend Everlane radi ženstvene haljine koje su postale pravi hit u svijetu.

Nedavno su izbacili na tržište haljine na preklop s tričetvrt rukavima do koljena i džepovima na boku koje dolaze u brojevima od 0 do 16, odnosno u veličinama od XS do L veličine. Dostupne su u crnoj, plavoj, maslinastozelenoj i boji mente, a prodaju se po cijeni od 110 američkih dolara, odnosno oko 727 kuna.

U njihovoj ponudi od ovoga se materijala mogu naći i nešto duži modeli bez rukava, mini haljine kratkih rukava te klasične slip haljine u vrlo sličnoj paleti boja. Najbolje od svega? Dostavljaju i u Hrvatsku.

Haljine Everlane koje se ne gužvaju - 7 Everlane haljina, 727 kn (Foto: Everlane)

Ljubiteljice klasičnog stila itekako su upoznate s Everlaneom. Primjerice, njihove torbe za kupovinu rado nosi i Meghan Markle, dok Angelina Jolie ne može bez njihova balonera u bež boji te kožnatih cipela ravnih potplata.

10 proljetnih modela cipela s visokom potpeticom u kojima noge izgledaju mrak Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 +7 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju