Svima nam se dogodila situacija da smo previše povećale temperaturu tijekom feniranja, ravnanja ili uvijanja kose, zar ne?

Svaki put kad se žurimo nekuda ili jednostavno nemamo strpljenja, a želimo lijepo oblikovanu kosu, zaboravimo da joj prevrućim alatima možemo nanijeti nepovratnu štetu. Oni imaju moć promijeniti teksturu naše kose na način na koji ni proizvodi ni naše ruke to ne mogu napraviti. Ipak, između uvijača za kosu, sušila i pegle, naša kosa je vrlo vjerojatno već tretirana s puno više topline nego što može podnijeti i ostati zdrava i sjajna. Srećom, sada postoji inovativna tehnologija SenseIQ uz koju više ne moramo tražiti kompromise između zdrave i savršeno stilizirane kose. Štoviše, radi se o uređajima koji osjećaju vašu kosu, prilagođavaju joj se i njeguju ju koristeći naprednu tehnologiju koja će zauvijek promijeniti način na koji brinete o svojoj kosi, a tu revoluciju u njezi kose donosi Philips SenseIQ linija proizvoda.

PR PR Foto: PR

Philips sušilo za kosu prilagođava se svakoj frizuri, teksturi i stanju kose zahvaljujući inovativnoj SenseIQ tehnologiji koja s ugrađenim infracrvenim senzorom u ovom izuzetno laganom sušilu očitava temperaturu kose i prilagođava protok zraka kako bi se spriječilo pregrijavanje, što znači da više nema iznenadne vrućine pri kojoj imate osjećaj kao da vam gori vlasište. Dok zadržava prirodnu hidrataciju kose, također oslobađa dva puta više iona za zaglađenu i sjajnu kosu, a rezultati jednostavno govore sami za sebe. U tome mu pomažu i digitalni programi koji između 5 načina sušenja na digitalnom LED zaslonu odabiru najprimjerenije temperature i snagu protoka zraka te vaše stiliziranje čine ugodnim i njegujućim iskustvom, ostavljajući pritom kosu glatkom, zaglađenom i mekom.Sušilo je dizajnirano za snažan protok zraka tako da sada možete uživati u jednostavnijem i bržem sušenju vaše kose s čak 3 nastavka – nastavak za oblikovanje (mlaznica 7mm), opuštajući masažer vlasišta i difuzor za kovrče.

PR PR (Foto: PR)

Ukoliko poželite imati prekrasne valove kao da ste izašle iz salona, oduševit ćete se brzim i iznimno jednostavnim Philips Auto Curlerom s tehnologijom SenseIQ. Jednim pritiskom na gumb s naznakom zvučnom signala dobivate valove za kojima se svi okreću. On je jedini uvijač koji ćete ikad trebati jer s tehnologijom SenseIQ i pametnim mikroprocesorom, neprekidno detektira temperaturu vaše kose te na taj način sprečava njezino pregrijavanje, istovremeno pružajući volumen i sjaj kakav zaslužujete.

PR PR Foto: PR

Ako ste pak ljubiteljica ravne i zaglađene kose, uz Philips uređaj za ravnanje kose imat ćete savršeno ravnu, oblikovanu i sjajnu kosu bez straha od oštećenja jer aktivni digitalni senzor mjeri temperaturu kose, dok mikroprocesor automatski podešava temperaturu ploča kako bi spriječio pregrijavanje i isušivanje kose.


Pružite svojoj kosi njegu koju zaslužuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju