Nakon što su se članovi Vlade javno cijepili protiv koronavirusa, ne prestaje se pričati o fit tijelu ministra financija Zdravka Marića, koji je svoje mišiće istaknuo u uskoj bijeloj podmajici koja zamjenjuje potkošulju. Moramo priznati, nikada do sada članove Vlade nismo gledali na ovaj način, ali prizor mišićavog Marića itekako je dobrodošla razonoda da malo zaboravimo na brige i probleme.

Domaći muški političari nisu tema koju pratimo na našem portalu, ali nakon što se i u news medijima pisalo i govorilo o njihovoj fizičkoj formi, ni mi ih nismo mogli ignorirati. A i s obzirom na to da Zdravko Marić (jedinu) konkurenciju u Vladi ima u ministru rada Josipu Aladroviću, želimo čuti vaše mišljenje o tome koji od njih dvojice ima bolje bicepse.

Zdravko Marić svoje atletski građeno tijelo i definirane mišiće zahvaljuje sportu, a 43-godišnji ministar u slobodno vrijeme bavi se tenisom i trčanjem te trenira i košarku i odbojku.

Baš kao i Marić, Josip Aladrović na cijepljenju protiv koronavirusa skinuo se u usku podmajicu i također izazvao znatiželju mnogih te dobio pohvale za svoj izgled. I 35-godišnji ministar rada ljubitelj je sporta, a najdraže aktivnosti za očuvanje kondicije, zdravlja i fit izgleda su mu nogomet, trčanje i skijanje.

Kakva transformacija: Sedam slavnih frajera koji su skoro pa neprepoznatljivi bez mišića Jason Momoa na početku karijere i danas Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 1 Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 2 +3 Nekad i sad: Mišićavi holivudski glumci - 3

Osim što je prizor ugodan oku, fit tijelo svakako je i pokazatelj brige za zdravlje, a po tom pitanju i Marić i Aladrović dobar su primjer građanima, naročito u vrijeme korone, kada je imperativ brinuti se za vlastito zdravlje i baviti se bilo kakvom fizičkom aktivnošću.

Koji ministar ima bolje bicepse?

glasova:

Zdravko Marić očito je impresionirao mnoge te je na društvenim mrežama prozvan misterom cijepljenja, a ako se nas pita, Josip Aladrović slijedi odmah iza njega kao prvi pratitelj. No želimo čuti i vaše mišljenje pa svakako glasajte u našoj anketi i odlučite koji ministar ima bolje bicepse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju