Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravlje & prehrana

5 eliminatora podočnjaka iz vašeg hladnjaka

05-07-2013 Piše Zadovoljna
komentari

Podočnjaci mogu biti uzrokovani alergijom, iscrpljenošću organizma i bolešću, no ponekad su jednostavno genetski naslijeđeni. Saveznici protiv tamnih koluta te omraženih vrećica ispod očiju ne moraju biti skupe kreme već potpuno prirodne namirnice iz vašeg hladnjaka. Provjerite kako se riješiti ili barem privremeno kamuflirati dosadne podočnjake

1. Svježi krastavac
Krastavac stavite u hladnjak da se rashladi. Izrežite po dvije kriške i stavite ih na oči. Odmarajte od 15 minuta do pola sata, a po potrebi zamijenite s friškim, hladnim kriškama.

U trendu Božićni kolačići Nema čega nema Za vas smo složile bogat popis recepata za božićne kolače, sitne i kremaste Parfemi ISPLATIVA KUPOVINA Ovih 12 parfema na koži se osjete 8, 10 pa i 12 sati. I uvijek su nam na listi želja Dama iz Zagreba s torbom Mini Hector koju potpisuje Thom Browne Ne, oči vas ne varaju Torbi koju smo ugledali u centru Zagreba jedni se dive, a drugi čude – baš je fascinantna

>> 7 najučinkovitijih boraca protiv žuljeva

2. Lišće peršina
Prelijte 20 grama peršina s decilitrom vrele vode. Poklopite i ostavite da stoji oko 15 minuta. čaj procijedite i ohladite, namočite blazinice i koristite kao oblog za oči. Podočnjaci mogu biti uzrokovani alergijom, iscrpljenošću organizma i bolešću, no ponekad su jednostavno genetski naslijeđeni

3. Zeleni čaj
Zagrijte vodu i skuhajte šalicu čaja. nakon što se ohladi vrećice ne bacajte već ih stavite na oči i upotrijebite kao oblog.

>> 5 prirodnih ratnika u borbi protiv ožiljaka i strija

4. Hladna žlica
Dvije jušnu žlice stavite u zamrzivač da se potpuno ohlade. Ujutro žlice naslonite donjim djelom na oči i ostavite ih tako nekoliko minuta. Žlice će poslužiti kao oblog.

5. Kamilica i ružina vodica
U vruću vodu dodajte 2 prstohvata sušenih ružinih latica i prstohvat kamilice. ostavite da odstoji , procijedite, namočite blazinice i koristite kao oblog.

Pročitaj još
Pročitaj još