Prevruće vam je za trčanje, skakanje, čučnjeve i druge vježbe koje će izravnati trbuh i smanjiti centimetre oko bokova? Opustite se – doslovce. I dok ležite možete napraviti čuda za ova područja na vašem tijelu

1. Stiskanje na plaži
Legnite na pod, pješčanu plažu ili zelenu livadu pa stisnite mišiće stražnjice, držite ih tako stisnute 10-15 sekundi, pa ih opustite. Vježbu ponovite 10 puta. Ova će vam vježba pomoći da ojačate guzu, ali i da pojačate tonus intimnih dijelova tijela.

2. Kamena bedra
Legnite ravno s leđima na pod, ruke ispružite uz tijelo, a dlanove oslonite o površinu. Savinite koljena, pa nogama podignite guzu i donji dio leđa prema gore tako da ovim dijelom tijela napravite mali luk. Držite pozu pola minute, stražnjicu spustite na pod pa ponovite vježbu još devet puta.



3. Trbušnjaci za lijeno popodne
Legnite na leđa, obje ruke stavite na stražnju stranu vrata pa se podignite. Umjesto klasičnih trbušnjaka koji zahtjevaju da gornjim dijelom tijela napravite kut od 90 stupnjava – vi napravite onaj od samo 45 stupnjeva. Taj će kut biti dovoljan da učvrsnete sve mišiće na trbuhu. Radite ovu vježbu u nekoliko serija od 10 komada.

4. 'Bokovnjaci'

Ostanite ležati na leđima, oslonite težinu na položene ruke i stražnjicu pa kontrolirano podižite ispružene noge od površine: 10 puta podignite lijevu nogu, 10 puta desnu nogu, a potom napravite seriju od 10 podizanja s obje noge istovremeno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju