Drastični gubitak kilograma zahtjeva i drastične mjere kao što su kontrolirana dijetalna prehrana i tjelovježba. No ono što ćemo vam otkriti nije dijeta niti čarobna sprava koja topi kilograme već tri jednostavna trika kojima možete ubiti glad

Držanje dijete zahtjeva disciplinu i dosljednost, no neizdrživi osjećaj gladi može sve upropastiti. Kako bi izdržali do samoga cilja upoznajte se s tri ubojice gladi koje možete kombinirati između obroka.

1. Kiseli krastavci

Kiseli krastavci ne moraju biti samo prilog već i idealno sredstvo za ubijanje gladi. Ova kisela poslastica snižava šećer u krvi pa samim time i ublažuje osjećaj gladi.

Osjetite li sat vremena prije obroka neopisivu želju za hranom, zagrizite nekoliko kiselih krastavaca.

>> 4 namirnice koje nas čine gladnima

2. Bademi, orasi i lješnjaci
Već smo spominjali kako je koštunjavo voće zdrava i hranjiva grickalica koju možete upotrijebiti između obroka.

Šaka ove zdrave poslastice trenutno će vas zasititi, a u kombinaciji sa sušenim voćem poput grožđica, smokvi ili šljiva su nepobjedivi borci protiv gladi.

3. Mineralna voda umjesto gaziranih sokova
Iako gazirani sokovi također ubijaju glad, oni su kalorični što vam nikako neće pomoći ako ste na dijeti. Sok zamijenite mineralnom vodom.

Ona će vas trenutno napuhati, a samim time i zasititi. Ovo niskokalorično piće možete iskombinirati i s prijašnjim namirnicama. Popijte čašu mineralne vode nakon već spomenutih grickalica što će dodatno utažiti vašu glad.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju