Najčešći tretman u kozmetičkim salonima sigurno je uklanjanje dlačica. Osim što želimo da nam noge budu savršeno glatke, a ruke spremne za kratke rukave, svoje intimne dijelove tijela želimo održavati savršeno urednim i lijepo oblikovanim. Osim uobičajenog uklanjanja suvišnih dlačica, koje su intimne frizure danas najtraženije?

Kako bi naši intimni dijelovi tijela bili uredni, redoviti dio naše rutine brige tijela je i depilacija intimnih dijelova koja nam prije svega olakšava održavanje higijene. Ali, kako je intimna frizura i finalno sredstvo zavođenja mnoge dame imaju precizno definiranu sliku onoga što se krije ispod gaćica.

1) Tanka linija ili 'pista'

Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina ovisi o želji dame. Ne uklanjaju se samo dlačice s područja bikini zone već i sa stidnih usana. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

>> Novi trend: Bikini zona u obliku brkova

2) Mohawk frizura
Ova metoda depilacije slična je 'pisti', s tom razlikom da se u ovom slučaju ostavlja prirodna duljina dlačica. Ovakva će se frizura sigurno dopasti buntovnicama koje ipak ne žele zanemariti svoju seksepilnu stranu.

3) Brazilska depilacija
Za razliku od prihvaćenog mišljenja kako je brazilka potpuno ogoljeno intimno područje ona dozvoljava tanku neošišanu liniju čija duljina može varirati. Uz najmanje ambiciozno depiliranje koje uklanja samo dlačice koje vire iz kupaćih gaćica, brazilska depilacija najtraženija je u našim kozmetičkim salonima.

>> VIDEO: Isprobajte egipatsku depilaciju kod kuće

4) Holivudska depilacija
Seksi 'brazilku' Hollywood je u potpunosti ošišao i tako stvorio najradikalniju frizuru u kojoj je cijelo intimno područje glatko i mnogima tako slatko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju