U okviru projekta Mountain-Fit organizira se besplatan jednodnevni seminar koji će se održati u petak 8. travnja. Cilj seminara je osvještavanje i edukacija o važnosti kretanja i fizičke aktivnosti kroz bivanje u prirodi i kroz primjenu pravilnih prehrambenih navika

Jednodnevni seminar je prilika je da se potakne građane na zdrav i sretan životni stil, putem osvještavanja i edukacije o važnosti kretanja i fizičke aktivnosti kroz bivanje u prirodi i kroz primjenu pravilnih prehrambenim navikama te kroz promjenu vlastitih unutarnjih okidača koji nas vode u loše stare navike.

>> 22 sretna sastojka za bolji život

Seminar vode Irena Švenda, mag. nutricionizam, voditeljica savjetovališta o debljini i prehrani ispred Uppt/Grad Zagreb i Franjo Kmet, planinski vodič te vodič izleta u HPD Matica.

Seminar je otvoren za 100 polaznika (ograničen broj mjesta) i ulaz je besplatan. Polaznici se trebaju prijaviti na seminar kako bi osigurali mjesto, prijavni obrazac nalazi se na stranici www.mountain-fit.com.

Besplatni seminar pod nazivom 'Jednodnevni seminar Fit Forme i Mršavljenja - Mountain-Fit' u 18 sati s trajanjem do 21 sat u Češkom domu, Šubićeva 20.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju