Upečatljive boje zaštitni su znak ljetnih kolekcija mnogih modnih brendova, uključujući i H&M. Upravo je jedna njihova efektna kreacija glavna zvijezda društvenih mreža posljednjih dana.

Galerija Zelena haljina iz H&M-a Zelena haljina iz H&M-a Zelena haljina iz H&M-a +3 H&M, 299 eura

Ako želite naglasiti preplanuli ten, boja zelene jabuke pun je pogodak i baš je to boja najnovije modne poslastice iz H&M-a. Kasno proljeće i početak ljeta vrijeme je kad prisustvujemo raznim slavljima, a ako ste tražili haljinu zbog koje će na njima sve oči biti uprte u vas, ova voluminozna kreacija pravi je odabir.

Zelena haljina iz H&M-a H&M, 299 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Večernja haljina izrađena od čvrstog tafta dolazi u upečatljivoj zelenoj boji i savršen je izbor za žene koje se žele istaknuti svojom odjevnom kombinacijom.

Gornji dio ima oblik jednostavnog korzeta s ugrađenim košaricama za grudi, a donji dio prava je modna predstava.

Zelena haljina iz H&M-a H&M, 299 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Asimetrični volani od tila koji se nalaze na bočnim stranama stvaraju voluminozan, zaigran i vrlo efektan dojam, pa se uz takvu haljinu ne treba posebno truditi oko frizure ili nakita. Haljina se sa stražnje strane kopča patentnim zatvaračem, a krasi je visoki prorez.

Ružičasta haljina iz H&M-a za sve proljetne prigode u kojima želite zablistati Ružičasta haljina iz H&M-a Ružičasta haljina iz H&M-a Ružičasta haljina iz H&M-a +2 Ružičasta haljina iz H&M-a

Ova je haljina dio priče o metaverzumu koju je popularni švedski brend predstavio još prošle godine, a sada je možemo vidjeti u njihovoj internetskoj trgovini. Ako vam se svidio taj efektni modni primjerak, trenutačno ga možete dobiti po akcijskoj cijeni od 299 eura.

Zelena haljina iz H&M-a H&M, 299 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Osvaja bojom i krojem: Suknja iz H&M-a idealna za posao, ali i kada ste gošća na vjenčanju Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 6 Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 3 Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 1 +2 Suknja iz H&M-a koja se može nositi i na posao i na vjenčanje - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju