Tri tjedna nakon završetka Tjedna visoke mode u Parizu glumica Zendaya jednu od ondje viđenih haljina iskoristila je za promotivnu turneju filma "Dina: Drugi dio".

Galerija Zendaya Zendaya u spiralnoj haljini modne kuće Alaïa Timothée Chalamet i Zendaya +1 Zendaya na promociji filma Dune

U bijeloj haljini modne kuće Alaïa stigla je na parišku promociju filma.

Ova haljina, osim što je jedna od najefektnijih kreacija viđenih u Parizu, pravi je izazov i za nošenje, no ako netko u njoj može izgledati fantastično, onda je to mlada glumica koja već neko vrijeme ima status modne ikone.

Glumica i njezin stilist Law Roach promociju znanstvenofantastičnog epa u kojem ona igra glavnu ulogu iskoristili su kao platformu za nošenje radova dizajnera koji razmišljaju izvan okvira.

Zendaya u spiralnoj haljini modne kuće Alaïa Zendaya u spiralnoj haljini modne kuće Alaïa (Foto: Profimedia)

Skulpturalna bijela haljina koju je odabrala za tu prigodu pravi je podvig u modnom inženjerstvu, a dizajner Pieter Mulier prilikom njezina kretanja bio je inspiriran - krugom.

Haljina izrađena od merino vune obavija se oko glumičina tijela. I dok gornji dio haljine čini spirala bez rukava, donji je dio suknja asimetrična kroja, iza duža, naprijed kraća, s visokim prorezom koji otkriva noge, ali i bijele salonke koje je glumica nosila.

Ostatak glumičinog izdanja bio je jednostavan. Kosu je oblikovala u punđu, a od nakita je nosila samo prsten.

Nakon što je konferenciju za medije odradila u bijelom izdanju, glumica je na parišku premijeru filma stigla u još jednoj efektnoj kreaciji.

Zendaya u kreaciji modne kuće Louis Vuitton Zendaya u kreaciji modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Nosila je zlatni set modne kuće Louis Vuitton sastavljen od kratko rezanog topa s povišenim ovratnikom i duge suknje A-kroja. 

Zendaya izgleda baš wow u crnoj haljini spuštenih ramena Zendaya Zendaya u haljini dizajnera Richarda Quinna Zendaya u Veneciji - 3 +1 Zendaya u Veneciji - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju