U sklopu promocije svog novog filma Challengers, glumica Zendaya u utorak se, zajedno s kolegom Joshom O’Connorom, pojavila u emisiji Good Morning America.

Galerija Zendaya Zendaya u haljini modne kuće Erdem Zendaya u haljini modne kuće Erdem +2 Zendaya u haljini modne kuće Erdem

Zendaya je na snimanje stigla u haljini modne kuće Erdem koju smo nedavno imali priliku vidjeti na modnoj pisti, u sklopu predstavljanja kolekcije modne kuće za jesen/zimu 2024./2025. godine.

Haljina modne kuće Erdem Haljina modne kuće Erdem (Foto: Profimedia)

No, glumica i njezin stilist Law Roach odradili su određene izmjene na kreaciji. Zendaya je tako nosila nešto kraću verziju haljine od izvorne verzije s voluminoznom podstavom od bijelog tila koja je virila ispod ruba.

Žuto-zelenu cvjetnu haljinu na tanke bretele krase i ručno oslikane zelene pruge koje definitivno privlače pažnju.

Zendaya u haljini modne kuće Erdem Zendaya u haljini modne kuće Erdem (Foto: Profimedia)

Glumica i stilist odlučili su se i za drugačiju obuću od one viđene na pisti. Modna kuća za model je odabrala cipele od nojevog perja, dok je glumica odabrala klasiku, bijele Louboutin salonke na vrtoglavo visoku potpeticu.

Izdanje je upotpunila parom dijamnatnih naušnicama, dok je kosu oblikovala u valove.

Više mi se sviđa...

glasova:

Korisnici društvenih mreža uglavnom su složni u mišljenju kako je ovo još jedno Zendayino sjajno izdanje u nizu, a nas zanima koja verzija haljine vam se viđa - originalna ili dorađena?

Model i Zendaya u haljini modne kuće Erdem Model i Zendaya u haljini modne kuće Erdem (Foto: Profimedia)

Kako je ovo dobro! Zendaya u spiralnoj haljini koja je u isto vrijeme jednostavna i komplicirana Zendaya Zendaya u spiralnoj haljini modne kuće Alaïa Timothée Chalamet i Zendaya +1 Zendaya na promociji filma Dune

Zendaya u sakou starom 32 godine pokazala da i "zaboravljanje" hlača može biti elegantno Zendaya u arhivskom Ralph Lauren sakou Zendaya je opet modno nepogrešiva Zendaya u Ralph Lauren sakou iz 1992. +7 Ralph Lauren haljina s halter ovratnikom za Milano

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju