Jedna od najmlađih modnih ikona, hrabra i stilski nepogrešiva Zendaya, još je jednom potvrdila tu titulu.

Galerija Zendaya u arhivskom Ralph Lauren sakou Zendaya je opet modno nepogrešiva Zendaya u Ralph Lauren sakou iz 1992. +7 Ralph Lauren haljina s halter ovratnikom za Milano

Gostujući u emisiji Jimmy Kimmel Live! ovog tjedna mlada filmska zvijezda i njezin stilist Law Roach ponovno su modno zakucali, i to jednim arhivskim komadom.

Sve traženija glumica je u showu govorila o svojoj ulozi u romantičnoj sportskoj komediji Challengers redatelja Luce Guaugdanina u kojoj glumi nekadašnju uspješnu tenisačicu, a sada trenericu. Film s premijernim prikazivanjem kreće 26. travnja.

Za televizijski je nastup odjenula šik sivi dugački blejzer s crnim gumbima iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. američkog luksuznog brenda Ralph Lauren.

Zendaya u Ralph Lauren sakou iz 1992. Zendaya u Ralph Lauren sakou iz 1992. (Foto: Guliver Images)

Odjevni komad star 32 godine nošen je samostalno, poput haljine, bez donjeg dijela, primjerice hlača ili suknje. Trend "zaboravljanja" hlača kod slavnih je dama postao popularan, no uglavnom je to u izdanjima s korzetiranim bodijima, dok se Zendaya odlučila za drugačiju i sofisticiraniju verziju.

Sviđa li vam se nošenje sakoa bez donjeg dijela?

glasova:

Zendayin vintage sako uparen je s klasičnom bijelom košuljom i crno-srebrnom kravatom za još elegantniji i stiliziraniji dojam. Crna marama s bijelim točkicama bila je zataknuta u džep sakoa i tako svemu dodala još šarma.

Glumačka je zvijezda odisala samopouzdanjem dok je u vrtoglavo visokim bijelim štiklama hodala do ulaznih vrata studija

Zendaya u arhivskom Ralph Lauren sakou Zendaya u arhivskom Ralph Lauren sakou (Foto: Guliver Images)

Ovo nije prvi put da Zendaya nosi odjevni predmet stariji od nje same. Naime, tijekom premijere svojeg prethodnog filma, Dina, pojavila se u 29 godina starom Muglerovom kiborg odijelu, a kasnije je oduševila i 13 godina starom haljinom Roberta Cavallija.

U galeriji vam donosimo još nekoliko Zendayinih izvrsnih izdanja koja tematski prate njezin novi film, a izdvojile smo i nekoliko dužih sakoa iz ponude trgovina.

Džemper i maksi suknja Brunello Cucinelli za izdanje u Monaku Džemper i maksi suknja Brunello Cucinelli za izdanje u Monaku (Foto: Guliver Images)

Ovu ste haljinu izabrali kao najljepšu s ovogodišnjih Oscara Zendaya na Oscarima 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +1 Carey Mulligan u Balenciagi na Oscarima 2024.

Kreacija s "repom" u kojoj Zendaya izgleda kao da je s drugog planeta Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli +1 Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju