Seks je strastveni trenutak u kojem trebaju uživati oba partnera. No, ponekad, u žarkoj želji da udovolje partnerici, muškarci pretjeraju ili pak podbace. U anketi provedenoj na uzorku od 100 žena pripadnice ljepšeg spola su otkrile 3 najčešća muška neugodnjaka tijekom seksa

 
1. Ne sviđam mu se do kraja
Za razliku od žena koje mogu voditi ljubav i kada im se baš i ne da, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu odglumiti uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov 'ponos' nije u 100 postotnoj poziciji nerijetka.

No, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani uz stres, umor, strah ili pak nesigurnost.

2. Malo nježnije... tamo dolje
U želji da zadovolje partnericu muškarci ponekad pretjeraju. S obzirom na to da muškarci predstavljaju fizički jači spol, ponekad njihova snaga ne ide u našu korist. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignoriraju.

No grubi dodiri, alii oštra brada mogu vrlo naglo smanjiti, pa čak i ugasiti plamen strasti. Jedino rješenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je 'ono dolje' osjetljiva i nježna zona koja zahtijeva jednako nježne dodite i poljupce.

3. Malo je prebrz za mene
Više od 70 posto žena se barem jednom našlo u situaciji da jendostavno nisu stigle doći do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva riječ je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati.

No, ako se ovakva situacija ponavlja često, vrijeme je za promjene. Razgovarajte s partnerom ili upotrijebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija prije seksa samo su neke od tehnika koje vamamogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju