Bormes-les-Mimosas zadnjih je godina omiljena ljetna destinacija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i prve dame Brigitte Macron. Naime, tamo se na malenom otočiću nalazi utvrda Bregancon koja je 1968. godine postala službena ljetna rezidencija francuskih predsjednika.

Do 1963. godine Francuska je utvrdu iznajmljivala, a posljednja privatna osoba koja je u njoj boravila bio je Robert Bellanger, bivši francuski ministar koji ju je uz odobrenje obnovio i pretvorio u udobnu rezidenciju uz očuvanje originalnog izgleda.

Postala je predsjednička rezidencija za vrijeme Charlesa de Gaullea, a 2013. je proglašena nacionalnim spomenikom i otvorena je za javnost. La Lanterne u Versaillesu tada je postala nova službena ljetna rezidencija, ali trenutni francuski predsjednik ipak preferira ljetni odmor u Breganconu.

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Traperice za koje žene nikad neće biti prestare (bez obzira na tuđa mišljenja)

Francuska prva dama Brigitte Macron Brigitte Macron: 20 "neprimjerenih" izdanja kojima je prva dama ušutkala kritičare

U društvu obitelji i prijatelja, Emmanuel i Brigitte uživali su u morskim radostima. Dok je predsjednik vozio jet ski, prva dama odmarala je u hladu na pješčanoj plaži.

Kada je u pitanju odabir kupaćeg kostima, nije se zamarala trendovima i posegnula je za najjednostavnijim modelom.

Nosila je klasičan jednodijelni badić sa zelenim detaljima. Ovaj model kupaćeg kostima dobro pristaje svim ženama zahvaljujući ziheraškom kroju i neutralnoj crnoj boji koja nikad ne izlazi iz mode, baš kao ni ovakvi klasični badići.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju