Anđeoski brojevi govore puno toga o svijetu oko nas, ali i o nama samima i baš su zato najvažniji dio numerologije. Oni označavaju niz brojeva koji nose snažnu poruku, a s obzirom o kojim se brojevima radi tako je i definirana ta specifična poruka.

Primjerice, ako ste na satu ugledali da je točno dva sata i 22 minute, ako ste naručili šalicu kave i primijetili da je ona košta 2, 22 eura ili vam je tramvaj stigao baš u 15 sati i 15 minuta – što to znači?

Jedinice sugeriraju potvrdu, dvojke sugeriraju ravnotežu, trojke kreativnost koja je nužna za vaš napredak, četvorke stabilizaciju, a petice upozoravaju da su velike promjene pred vama.

Zato je današnji datum – 5. svibnja jedan od onih dana koji bi vas mogao potaknuti da se ohrabrite i prihvatite ono što vam život pruža.

Broj 0505 jest broj svjesnosti

Ako se osjećate usamljeno i ako vam nedostaje podrška u životu, trebali biste se zapitati koliko ste zapravo otvoreni prema drugima. Petice su, prije svega, broj emocija i ljubavi, a poruka koju vam svemir danas šalje odnosi se na vašu sposobnost da prihvatite pomoć, ali i ljubav koja je nužna za stabilan i sretan život.

Petice ukazuju i na ljubav prema samome sebi, ali i životu općenito. Trebali biste osvijestiti što sve imate u životu i vježbati zahvalnost. Nedjeljni ručak s obitelji, kava s prijateljicama, spontani šoping ili izležavanje uz najdraži film – samo su neki od primjera koji čine sretan i ispunjen život.

Ako ste u vezi ili braku, možda biste se trebali malo više potruditi.

U današnje vrijeme previše žurimo i zato zanemarujemo najvažnije stvari u životu. Pitajte svog partnera kako je proveo dan, organizirajte vrijeme samo za vas, radite na toleranciji i razumijevanju jer život brzo prođe, a iza nas ostanu nedosanjani snovi i želja da smo neke stvari mogli napraviti drugačije.

Rođeni 5. svibnja

Ako ste rođeni na ovaj snažni datum, poruka anđela čuvara još je glasnija, a odnosi se na vašu intuiciju. Ona vas baš nikad nije prevarila, a sasvim je normalno da ponekad u nju sumnjate. Na vaš rođendan, svemir vam poručuje da je unutarnji glas uvijek najtočniji odgovor na sva vaša pitanja – stoga mu trebate vjerovati.

Provjerite koje poruke nose ostali anđeoski brojevi.

Vjenčanje U brojevima je istina: Koji je savršen datum za (vaše) vjenčanje? Anđeoski broj 0404 Otvorite oči: Provjerite koje poruke šalje broj 0404 Broj životnog puta Izračunajte broj životnog puta koji otkriva gdje će vas život odvesti

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju