Dominik i Helena Livakovć nedavno su postali roditelji sina, a hrvatski nogometni reprezentativac je sretnu vijest podijelio i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Ispod fotografije na kojoj on i supruga drže bebinu ruku napisao je datum 06.01.2024.

Portal Sportlife sada je otkrio da su Livakovići svom sinu dali me Joakim.

Ime Joakim je biiblijsko ime hebrejskog podrijetla. Izvedeno je iz starohebrejske riiječi ueho-qaqim, a znači Bog je postavio, odnosno Bog podiže.

U Bibliji Sveti Joakim je otac Blažene Djevice Marije.

Helena Livaković Helena Livaković (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Podsjetimo, Helena i Dominik Livaković su sudbonosno da izrekli u zadarskoj katedrali svete Stošije u lipnju 2022. godine. Helena je oduševila izborom vjenčanice. Gornji dio kreacije činio je asimetrični korzet s naborima i jednom tankom naramenicom, a na donjem dijelu isticali su se efektni preklop i visoki prorez kao i šlep.

Helena Livaković u čizmama koje vladaju i hrvatskim ulicama Helena Livaković Zara, 69,95 eura H&M, 39,99 eura +2 Mango, 59,99 eura

Helena Livaković: Izdanje s kultnom torbom kojoj se žene diljem svijeta dive već desetljećima Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

Ako ste i sami u potrazi za imenom za svoju bebu, a sviđaju vam se biblijska imena, odnosno ona iz kalendara, možda se ime koje će vas osvojiti nalazi na sljedećim popisima:

Slika nije dostupna 30 baš divnih biblijskih imena za vaše djevojčice i dječake

Beba 50 posebnih imena iz imendanskog kalendara za djevojčice i dječake

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju