Već nekoliko sezona mjesto među najpopularnijim čizmama imaju takozvani chunky modeli. Omiljeni model čizama karakteriziraju deblji potplati, a razlozi njihove poopularnosti su udobnost, pratkičnost i svestranost.

Galerija Helena Livaković Zara, 69,95 eura H&M, 39,99 eura +2 Mango, 59,99 eura

Chunky čizme su čest prizor i na hrvatskim ulicama, a jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa suknjama, haljinama i hlačama.

Potvrdu za posljednju opciju svojom odjevnom kombinacijom dala je i Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića.

Industrijska dizajnerica na svom je profilu na Instagramu podijelila niz fotografija na kojima pozira u jednostavnoj, ali i efektnoj kombinaciji za svaki dan. Bež jaknu predimenzionirag kroja, koja se steže na dnu, uparila je s crnim hlačama i chunky čzmama s debljim potplatima u crnoj boji.

Kombinacija u kojoj je prošetala zagrebačkm Kvatrićem dokaz je da su jednostavni komadi dovoljni za slaganje najboljih modnih kombinacija. Samo tri komada bila su dovoljna za ovo izdanje bez greške stvoreno za posao, šetnje, druženja... Ak biste i sami rado u svoje modne kombinacije dodali chunky model čizama, nekoliko opcija izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Helena Livaković: Izdanje s kultnom torbom kojoj se žene diljem svijeta dive već desetljećima Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

Zbog štikli je još ljepša: Kombinacija Helene Livaković kojoj bi Francuskinje dale čistu peticu Helena Livaković Torba brenda Aesther Ekme Štikle modne kuće Gucci +1 Štikle modne kuće Gucci

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju