Sve je bliži nastup Baby Lasagne u finalu Eurosonga.

Marko Purišić sam je napisao svoju pjesmu Rim Tim Tagi Dim kojoj mnogi predviđaju pobjedu u finalu, a naš predstavnik osvojio je srca domaće javnosti kao i obožavatelja diljem Europe.

Već smo pisali o tome kako bi njegov karakter koji osvaja itekako mogao biti povezan s horoskopskim znakom. Marko je, naime, rođen u znaku toplog, emotivnog i privrežnog raka pa ne čudi da je toliko drag ljudima.

Ovaj put zanimalo nas je krije li se i u značenju njegova imena neka poruka koja će dodatno pojačati snove o sutrašnjem uspjehu.

Iako Ime Marko ipak ne znači onaj koji će pobijediti, to ne znači da nas ne zanima što znači jer ovih dana pozornost nam privlači svaki detalj povezan s našim predstavnikom.

Koje je, dakle, značenje imena Marko?

Ima ih više, a prema jednom od njih radi se o imenu latinskog podrijetla koje je izvedeno od latinskog imena Marcus koje pak znači posvećen rimskog bogu rata Marsu.

Tu je i tumačenje u kojem se navodi da se latinsko ime Marcus davalo djeci rođenoj u ožujku, odnosno martu iz čega proizlazi značenje rođen u martu.

To nije sve. Postoji i tumačenje prema kojem je ime nastalo od latinske riječi mas koja znači muško.

Ime Marko je jako popularno u Hrvatskoj te se redovito nalazi na popisu najčešćih imena za djecu. U prošloj godini ime Marko dobila su 253 dječaka te je zauzelo 19. mjesto na popisu 50 najčešćih imena dječaka rođenih u razdoblju od 1. siječnja do 31 prosinca 2023. godine.

Kakvo značenje krije ime Marko, odnosno kakve su osobe koje nose to ime, objašnjava i numerologija. Numerološka vrijednost imena je 6, a ovaj broj se povezuje s umjetnicima, glazbenicima i pjesmicima. Prema numerologiji, osobe koje nose ime Marko su šarmantne i dopadljive te vole ljude i prirodu.

Vizažistica Baby Lasagne otkriva kako napraviti lažnu bijelu tetovažu kod oka Baby Lasagna kod oka ima lažnu bijelu tetovažu Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke +7 Skice za make-up i frizuru Baby Lasagne i njegovih plesača, Luane Kličić i Sebastijana Žeželića - 1

Od "dedina" sakoa do najdražih tenisica: Sve modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Sporedni lik danas je glavna zvijezda: Kako je Baby Lasagna izgledao na svojoj prvoj Dori? Baby Lasagna s grupom Manntra 2019. Grupa Manntra na Dori 2019. Baby Lasagna na Dori 2019. +3 Baby Lasagna s članovima grupe Manntra 2019. na Dori

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju