Hrvatski eurovizijski predstavnik Baby Lasagna osvojio je srca mnogih Hrvata, ali i obožavatelja diljem Europe, pa čak i svijeta. Karakter koji se tako lako uvlači pod kožu itekako bi mogao biti povezan s njegovim horoskopskim znakom.

Emotivan, simpatičan, pun ljubavi prema životinjama, privržen obitelji i tako sladak i iskren kada ga nešto zbuni i jako razveseli. Gotovo da je jasno kao dan u kojem je horoskopskom znaku rođen naš ovogodišnji eurovizijski junak.

Marko Purišić, svima nam poznat kao Baby Lasagna, rođen je 5. srpnja 1995. u Umagu u znaku toplog, emotivnog i privrženog raka.

Ono što muškarce rakove, pa tako i našeg Baby Lasagnu, čini tako privlačnim, dragim i simpatičnim mnogima njihova je osjećajnost, intuitivnost i blaga sramežljivost. Oni će vas uvijek pitati kako ste, a na vaše protupitanje odgovorit će iskreno i neće lagati o svojim osjećajima.

Zaljubljeni par Najveći horoskopski emotivci: Provjerite kako vole rakovi

Vrlo su talentirani, kreativni, ali u uporni u ostvarivanju svojih snova i ciljeva. Prema partnerici se odnose zaštitnički, jako vole životinje, cijene vrijeme provedeno s prijateljima i članovima obitelji, a uvijek će dati sve od sebe da njima bliske osobe ne pate i da se u njihovu društvu uvijek osjećaju dobro i sigurno.

Horoskopski rakovi su nenametljivi i ponekad kao da su nesvjesni toga koliko su posebni i koliko vrijede.

Ako u obzir uzmemo sve ono što znamo i vidimo i skromnom i nevjerojatno talentiranom Baby Lasagni, čini se da je od svojeg horoskopskog znaka doista dobio samo najbolje.

Za koga je bio taj najslađi trenutak spektakularnog nastupa Baby Lasagne? Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +1 Baby Lasagna

Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju