Baby Lasagna, najveći favorit za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, Malmö osvaja i modnim kombinacijama u kojima se pojavljuje na događanjima, koncertima i prijamima.

Galerija Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Za sinoćnji nastup u noćnom klubu u središtu Malmöa odabrao je svijetlo smeđi sako šarmantnog grandpa stila uz koji je nosio crnu majicu i podvinute traperice.

Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna u sakou šarmantnog 'grandpa' stila (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Baby Lasagni sviđa se trend hlača koje sežu do iznad gležnja, pa je tako i za prijam kod zamjenika gradonačelnika Malmöa Roka Kursara i druženje s veleposlanikom Hrvatske u Švedskoj Sinišom Grgićem odabrao hlače na crtu lagano širih nogavica dužine do iznad gležnja. Kombinaciju je upotpunio crnim mokasinama te svijetlo sivim sakoom s predimenzioniranom crnom kragnom.

Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmöa Roka Kursara (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Predstavnik Hrvatske na Eurosongu voli i kombinaciju trenirke i(li) tenisica s kaputom, koju također nosi u Malmöu, a čini se da ima i omiljene tenisice. Riječ je o bijelim tenisicama s dodatkom crne boje marke Puma, u kojima je i putovao na Eurosong, a za let ih je spojio s uskim trapericama i crnim kaputom.

Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Baby Lasagna ljubitelj je i majica s kapuljačom, a vjerojatno najoriginalniju čipkastu hoodicu izrađenu od tabletića nosio je na tirkiznom tepihu Eurosonga.

Modni stil Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmöu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Baby Lasagna Skroman, brižan, osjećajan... Pogađate li što je po horoskopu Baby Lasagna?

Kakve je sve modne kombinacije Marko Purišić pokazao dosad u Malmöu, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Modna kombinacija Baby Lasagne za odlazak na Eurosong u Malmö Modna kombinacija Baby Lasagne za odlazak na Eurosong u Malmö (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Sporedni lik danas je glavna zvijezda: Kako je Baby Lasagna izgledao na svojoj prvoj Dori? Baby Lasagna s grupom Manntra 2019. Grupa Manntra na Dori 2019. Baby Lasagna na Dori 2019. +3 Baby Lasagna s članovima grupe Manntra 2019. na Dori

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju