Svaki detalj eurovizijskog stajlinga Baby Lasagne, njegovih plesača Luane Kličić i Sebastijana Žeželića te benda pomno je osmišljen, pa tako i make-up, za koji je zaslužna vizažistica Tonka Donjerković. Posebno se ističe jedan detalj na licu Baby Lasagne za Eurosong, drukčiji nego na Dori.

Galerija Baby Lasagna kod oka ima lažnu bijelu tetovažu Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke +7 Skica za eurovizijski make-up i frizuru Baby Lasagne

Baby Lasagna za nastup na Eurosongu kod oba oka ima iscrtanu lažnu bijelu tetovažu koja imitira čipku. Taj genijalni make-up moment došao je umjesto šljokica koje je Baby Lasagna imao na Dori. Osmislila ga je vizažistica Tonka Donjerković, zaslužna i za Markovu frizuru. Inspiracija za nacrtanu čipku kod očiju Tonki je bio make-up s Dore i košulja kostima za Euroviziju.

Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Kompozicija make-up looka ostala je ista, samo je šljokice zamijenila čipka, koja je pojednostavljeni uzorak s Markove košulje. Eksperimentirala sam sa šablonama, bojama, pa i sa šljokicama.

Skice za make-up i frizuru Baby Lasagne i njegovih plesača, Luane Kličić i Sebastijana Žeželića - 1 Skica za eurovizijski make-up i frizuru Baby Lasagne (Foto: HRT)

Na ideju da oponašamo bijele tetovaže došla sam sasvim slučajno, dok sam razmišljala kako napraviti da to izgleda dobro jer prvih nekoliko pokušaja nije izgledalo najbolje, pa sam na kraju odlučila da su bež liner i tanki slikarski kist najbolja opcija, ispričala nam je Tonka Donjerković te otkrila način na koji radi tu lažnu tetovažu – možda je uspijete i sami napraviti za finale Eurosonga u subotu.

Baby Lasagna Skroman, brižan, osjećajan... Pogađate li što je po horoskopu Baby Lasagna?

Čipku radim tako što nacrtam šest točaka uz oko i četiri točke iznad njih koje spojim, otkriva vizažistica Baby Lasagne.

Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke Baby Lasagna kod oka ima imitaciju bijele tetovaže u obliku čipke (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Od "dedina" sakoa do najdražih tenisica: Sve modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Sporedni lik danas je glavna zvijezda: Kako je Baby Lasagna izgledao na svojoj prvoj Dori? Baby Lasagna s grupom Manntra 2019. Grupa Manntra na Dori 2019. Baby Lasagna na Dori 2019. +3 Baby Lasagna s članovima grupe Manntra 2019. na Dori

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju