Što je idealna odjevna kombinacija kada idete prijateljici na vjenčanje? Uopćeno je mišljenje kako se nikad ne bi trebalo nositi bijele haljine, iznimno kratke i pretjerano upečatljive kombinacije.

Galerija Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 3 Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 1 +2 Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 2

Ana Begić uplovila je u bračnu luku s Danijelom Tahirijem početkom listopada 2010. godine. Izrekli su sudbonosno da u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama u Zagrebu nakon četiri godine veze i pred 50-ak članova obitelji i prijatelja.

Među gostima našla se nekolicina slavnih imena – od glumica Bojane Gregorić, Barbare Nole i Ecije Ojdanić do glazbenice Ivanke Mazurkijević. Najviše pažnje privukla je pak Anina dobra prijateljica i kolegica Zrinka Cvitešić.

Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 1 Ana Begić uspješno je sakrila svoju vjenčanicu od javnosti (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Zrinka Cvitešić oduvijek je imala sklonost prema modnim eksperimentima, a za tu se priliku odlučila na pomalo teatralnu kombinaciju koja je mnoge podsjetila na Lizu Minnelli i njezinu odjeću u popularnom mjuziklu Cabaret.

Hrvatska glumica pojavila se na vjenčanju u iznimno kratkoj odjevnoj kreaciji kakve se rijetko kad viđaju na vjenčanjima, a koju je sparila s crnim strukiranim sakom naglašenih ramena i najlonkama u istoj boji.

Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 3 Zrinka Cvitešić na svadbu je došla u mini kreaciji u društvu tadašnje dečka Hrvoja Rupčića (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Mini izdanje začinila je sa srebrnim štiklama ukrašenima šljokicama te majušnim šeširićem. Kosu je podigla u visoku punđu, dok je koloristički odmak ponudila s klasičnim crvenim ružom koji je imao plavi podton.

Nina Badrić kao kuma: Crvena haljina kao savršen odabir za ljetno vjenčanje u Livnu Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 4 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 5 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 2 +3 Nina Badrić bila je vjenčana kuma Mariji Husar Rimac - 1

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 2 Zrinka Cvitešić na vjenčanju Ane Begić Tahiri 2010. godine - 2 (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju