Sezona vjenčanja u punom je jeku, a ako je i pred vama odlazak na jedno ili više njih, moguće je da ste u potrazi za odjevnim kombinacijama.

Galerija Žuta haljina iz Manga Žuta haljina iz Manga Žuta haljina iz Manga +2 Žuta haljina iz Manga

Mnogi proizvođači odjeće, među kojima je i Mango, spremno dočekuju ovo razdoblje, pa imaju posebne kategorije u sklopu kojih izdvajaju kreacije za svečanija događanja.

U toj je kategoriji i haljina koju izdvajamo u ovom tekstu. Mango u svojoj ponudi kreacija za partyje i druga svečana događanja ima modni komad koja je savršen odabir za proljetna i ljetna vjenčanja.

Žuta haljina iz Manga Žuta haljina iz Manga (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Duga haljina bez rukava, ukrašena s apstraktnim predimenzioniranim uzorkom, veže se oko vrata. Satenska kreacija ravnog dizajna na prednjem dijelu ima detalj čvora, a kopča se skrivenim patentnim zatvaračem.

Žuta haljina iz Manga Žuta haljina iz Manga (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dolazi u veličinama od XS do XL, a za većinu njih u trenutku pisanja teksta navedeno je da je na zalihama dostupno posljednjih nekoliko komada. Veličina XS je rasprodana. Cijena haljine je 79,99 eura, a u galeriji na početku teksta možete je detaljnije proučiti.

Ružičasta haljina zvijezda je zajedničke kolekcije Manga i Victorije Beckham Haljina Victoria Beckham x Mango Ružičasta haljina dolazi u veličinama od XS do L Cijena haljine je 180 eura +5 Haljina Victoria Beckham x Mango

Bijela divotica iz Zare brzo se rasprodaje, a žene je opisuju kao savršenu ljetnu haljinu Viralna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare +3 Viralna haljina iz Zare

A kako se odjenuti za vjenčanje i ostale crvene svečanosti, savjetuje vam i Marko Grubnić:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju