Osim Demi Moore, Sharon Stone i Madonne koje možemo nazvati najpoznatijim ženama pumama, sve češće susrećemo poznate ljepotice koje sreću, ili barem zabavu, pronalaze u naručju 10 ili više godina mlađih muškaraca. Jedna od njih je i Courtney Cox koja će uskoro proslaviti okruglih 50 godina, a koja ljubi 12 godina mlađeg

Courtney Cox se u pratnji partnera Johnnyja McDaida, člana grupe 'Snow Patrol' uputila na snimanje televizijske emisije popularnog voditelja Davida Lettermana. Za ovu priliku je odabrala haljinu koja je istaknula samo najbolje na njezinom vitkom i njegovanom tijelu.

Uska toaleta upečatljive plave boje u prvi je plan stavila minijaturan struk, ali i zanosan dekolte lijepe glumice, a crne štikle ukrašene isprepletenim remenčićima cijelom su stajlingu dale snažnu dozu seksepila.

>> 10 minus je slađe: Žene pume koje su 'pojele' mlađe muškarce

Nasmiješena Courtney nije se odvajala od svog mladog i zgodnog partnera, a iako je između njih čak 12 godina razlike, bacivši pogled na dotjeranu i zavodljivu glumicu te godine doista postaju neprimjetne.

Courtney Cox i Johnny McDaid uživaju u sretnoj vezi od rujna prošle godine, a sudeći po zajedničkim fotografijama na kojima par doista uživa u zajedničkom društvu vjerujemo kako će ova veza još potrajati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju