Prije nego li je započela s višednevnom proslavom rođendana u Las Vegasu, Kim Kardashian je zahvaljujući pozivu urednice talijanskog izdanja Voguea, France Sozzani pokazala i svoju društveno osvještenu stranu. Pojavila se tako na svečanoj večeri udruge 'Dream For Future Africa Foundation' u odjeći nimalo decentnoj i primjerenoj događaju, osvještenoj isključivo o isticanju svakog milimetra njezinih oblina

Za proslavu 33. rođendana, Kim Kardashian je odabrala Las Vegas gdje je stigla sa zaručnikom Kanyje Westom i svitom prijateljica.

No, prije nego li se prepusti noćnom životu 'Sin cityja' starleta je u Los Angelesu prisustvovala gala večeri 'Dream For Future Africa Foundation' u organizaciji talijanske urednice Voguea, France Sozzani.

O budućnosti afričkog kontinenta Kim je slušala u bijeloj pripijenoj haljini s prorezom tik ispod grudiju preslikanom i na leđnoj strani.

Široki pojasni dio haljine naglasio je njezin struk, a rastezljivi i gusti materijal kreaciju je pretvorio u 'vanjski' steznik s ulogom naglašavanja svakom milimetra 'bootylicious' tijela.

Dan kasnije Kim je s ekipom počela rođendanski tilum ponovno odjevena u bijlo, ali ovoga puta haljina je bila od čipke i nimalo sramežljivog dekoltea.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju