Iako je milijune na bankovnom računu stekla dopustivši uvid javnosti u svaku minutu svog života, Kim Kardashian drugo sudbonosno 'da' izrekla je skrivena iza zida od ruža koji je branio znatiželjne bliceve da ovjekovječe vjenčanje godine. No milijuni sljedbenika nisu ostali uskraćeni od munjevitom brzinom otkrivenih detalja sa svadbe

Posve je jasno kako je reality zvijezda Kim Kardashian stekla dovoljno moćnu poziciju da svoju privatnost proda za nove nule na računu. A koliko će ih brojiti tek će se nagađati jer fotografiranje vjenčanja godine novopečene gospođe West  bilo je obavijeno velom tajne i strogo čuvano od znatiželjnih bliceva,  sve kako bi ekskluzivno osvanulo na naslovnici nekog od prestižnih magazina.

Stoga je svojih 12 milijuna sljedbenika Kim na Instagramu ostavila zasada uskraćenima za fotku s vjenčanja. No znatiželjne apetite zadovoljile su fotografije uzvanika koji su požurili s objavom raskošnog prvog dijela vjenčanja upriličenog u firentinskom dvorcu Forte Belvedere.

Prekinuta su na taj način višemjesečna nagađanja o dizajneru vjenčanice, Vera Wang i Lanvin, najčešće spominjana dizajnerska imena nisu bili te sreće da ih prošeta Kim. Mladenka je naime zasjala u raskošnoj vjenčanici od čipke zakopčana do grla modne kuće Givenchy koju je posebnu za nju izradio dizajner Riccardo Tisci.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju