Valérie Trierweiler od nedavno je bivša prva dama Francuske i najeksponiranija žena u medijima. Preljub supruga, aktualnog predsjednika Francuske Francoisa Hollandea nije je bacio u očaj, već je svoje najljepše lice pokazala daleko od uloge uplakane prevarene žene. Valérie je medijsku pompu iskoristila za osvješćivanje svijeta o siromaštvom pogođenoj Indiji, gdje se nalazi u humanitarnom posjetu

Uz ime Valérie Trierweiler više ne stoji status prve dame Francuske, naime krivac prijelomnog trenutaka kada je njezina titula postala bivšom je predsjednik Francuske Francois Hollande.

Osma godina njihove partnerske veze pokazala se kao prijelomna i to ne prstom subine nego preljubom predsjednika. Treća osoba zbog koje je Hollande i službeno izjavio kako prekida vezu s Valérie je Julie Gayet, 41 godina stara glumica.

>>Ovako izgleda najelegantnija prva dama

Kao ambasadorica humanitarne organizacije 'Action Against Hunger' odlučila je medijsku pompu iskoristiti za posvješćavanje svijeta o gladi i siromaštvu

Utučenu i prevarenu ženu bivša prva dama nije prihvatila kao ulogu u napetom scenariju. Bijes je navodno iskalila porazbijavši dragocjenosti Elizejske palače vrijedne 3 milijuna eura nakon što je doznala za Hollandeovu aferu. Medijsku pažnju, potom je iskoristila za plemenite svrhe.

Kao ambasadorica humanitarne francuske organizacije 'Action Against Hunger' odlučila je medijsku pompu iskoristiti za posvješćavanje svijeta o gladi i siromaštvu koje vlada u zemlji gdje 240 milijuna ljudi živi s manje od jednog dolara dnevno.

Dogovoreno putovanje u središte Indije, unatoč zabrani odlaska od strane predsjedničkog ureda, napravila je kao posljednje u nizu obnašanja dužnosti prve dame.

Tijekom posjeta osiromašenim četvrtima Valérie je dostojanstveno odbijala komentare o predsjednikovoj aferi, ničim ne naglašavajući svoju poziciju a i bez potrebe da se istakne.

Shodno situaciji bila je i njezina garderoba, jednostavna bijela košulja i krem hlače, dok su tek visoke potpetice i lak u crvenoj boji odali njegovanu ženu koja je iako prevarena pokazala svoje najljepše lice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju