Continental film vas vodi na odličan animirani film 'Oblačno s ćuftama 2' koji je već osvojio srca malih i velikih širom svijeta. Želite li i vi uživati u ovoj kino avanturi, potrebno je odgovoriti na pitanje i imati malo sreće

Animirani film 'Oblačno s ćuftama 2' nastavlja točno tamo gdje je prvi nastavak studija Sony Pictures Animation završio. Izumitelj Flint Lockwood mislio je da je spasio svijet nakon što je uništio svoj najpoznatiji izum – stroj koji je vodu pretvarao u hranu, a što je uzrokovalo kišu cheeseburgera i tornado špageta.

Ali Flint će uskoro saznati da je njegov izum preživio i stvara potpuno novu vrstu: hrano-životinje! Flint i njegovi prijatelji stoga se moraju upustiti na opasno ukusnu misiju borbe protiv gladnih tacodila, šrimpanzi, hipotatumusa, siropauka i ostalih hrano-životinja kako bi spasili svijet – ponovno!

'Obožavam svijet Ćufti', kaže Cody Cameron koji je skupa s Krisom Pearnom režirao drugi nastavak. Kao suradnik na prva tri Shrek filma te također na prvom nastavku 'Ćufti' izjavljuje: 'Od svih filmova na kojima sam radio, Ćufte su mi najdraže. Nakon što sam dobio priliku da im se vratim i ponovno oživim likove u ovom novom, još luđem svijetu kojeg smo kreirali u potpunosti sam se uzbudio.'

'Kada smo započeli s razmišljanjem u kojem će pravcu ići priča nastavka, pronašli smo vrlo bogat broj elemenata koje možemo istražiti – neće to biti samo nova avantura, već će tu biti i puno novih likova', kaže drugi redatelj Pearn koji je predvodio scenarističku ekipu na prvom nastavku.

'U ovoj avanturi svi likovi će još više doći do izražaja i moći će se izraziti onako kako žele. Na primjer, Earl – gradski policajac – želi zaštiti dom koji toliko voli. Manny – koji je u prvom nastavku bio izrazito tih – ovdje će otkriti tko je on zapravo. Sam – jedina osoba koja Flinta shvaća bolje od ikoga drugoga – je jedina koja će otok vidjeti na ispravan način: kao Flintovu kreaciju.'

Neki od glumaca koji su posudili svoje glasove u sinkronizaciji na hrvatski su: Filip Juričić, Janko Rakoš, Mia Krajcar, Robert Ugrina, Bojan Navojec, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Continental film vas vodi na 'Oblačno s ćuftama 2'!

Želite li osvojiti dvije ulaznice za animirani film 'Oblačno s ćuftama 2' potrebno je nabrojiti barem sva hrvatska glumca koja su sudjelovala u sinkronizaciji filma te imati malo sreće.

Svoj odgovor s podacima (ime, prezime i broj telefona) te odabirom kina (Split, Zagreb – Kaptol Centra ili City Center East) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 18. listopada kada ćemo objaviti 5 dobitnika.

Sretni dobitnici su: Marie Dulikova, Tihana Šiletić, Martina Križanić, Biljana Paraga i Dubravka Mati. Čestitamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju